El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Borràs insisteix que tindrà Argimon al seu Govern
  • CA

La candidata de JxCAT a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha tornat a referir-se aquest vespre en un míting a Girona al secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, com a futur conseller de Salut del Govern que pensa formar si el 14-F guanya la presidència.

Borràs ha afirmat que Argimon és un “avançada” del tipus de perfils amb qui pensa comptar per governar el país i afrontar “una de les situacions més greus que hem viscut mai”, en referència a les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19.

La candidata de JxCAT ha seguit parlant d’Argimon com a futur conseller tot i que ell hagi preferit aquest dimecres al matí evitar fer comentaris sobre la revelació que Borràs va fer el debat de TV3 demanant deixar el debat polític pels polítics. “Argimon és una persona que des de la seva competència, ha estat aportant bona gestió, tranquil·litat, eficàcia i esperança en els moments més complicats de la pandèmia”, ha insistit la candidata de JxCAT.

D’altra banda, Borràs s’ha referit a la polèmica sobre la negativa de Salvador Illa a fer-se una PCR abans del debat a TV3. La de JxCAT ha assegurat que Illa “ha donat positiu en el test de la irresponsabilitat” i que no pot presidir la Generalitat perquè ha donat “negatiu en el test de l’exemplaritat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fora de joc a febrer 10, 2021 | 22:35
    Fora de joc febrer 10, 2021 | 22:35
    No sembla massa assenyada la utilització de la pandèmia per fer electoralisme. Senyora Borràs, amb el trist paper que està fent, debat inclòs, no crec que tingui cap possibilitat d'anomenar cap conseller.
  2. Icona del comentari de: Veterà antifranquista. a febrer 11, 2021 | 09:14
    Veterà antifranquista. febrer 11, 2021 | 09:14
    Sra B orràs, al vostre govern?. És que potser no sabeu el conte de la lletera?
  3. Icona del comentari de: Que sóc de Barcelona a febrer 11, 2021 | 09:59
    Que sóc de Barcelona febrer 11, 2021 | 09:59
    Borràs està imputada després d'una investigació dels mossos d'esquadra, han trobat indicis clars que va "pastelejar" contractes per beneficiar coneguts. El que presidirà serà la galeria de la presó de Wad-Ras on acabarà. Per cert, està gorda com una vaca.
  4. Icona del comentari de: Els corruptgents han perdut el nort a febrer 11, 2021 | 13:36
    Els corruptgents han perdut el nort febrer 11, 2021 | 13:36
    No podrian haver triat ningú millor per anar a parar a la paperera de la història

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa