El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Argimon mostra el seu “respecte” cap a Vergés després de l’anunci de Borràs
  • CA

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha volgut aquest dimecres fer referència a l’anunci que va fer Laura Borràs en el debat electoral de TV3 de nomenar-lo com a conseller de Salut si arriba a la presidència de la Generalitat. “En aquests últims dies diferents candidats de la presidència i ahir mateix Laura Borràs han mencionat el meu nom i jo vull agrair les mostres de confiança”, ha comentat. El doctor no ha volgut confirmar si ha accpetat l’oferiment de la candidata de JxCAT.

Argimon ha afirmat que la menció de Borràs és “un reconeixement de la feina que estem fent, algunes vegades amb encert, d’altres sense tant encert”. El doctor ha volgut però advertir que “és una feina de tot un equip” i ha destacat que “la persona que lidera ara aquest equip és Alba Vergés, a qui tinc profund respecte professional i sobretot, una relació fluida i d’estima personal de fa molts anys”.

El secretari de Salut Pública ha demanat “deixar el debat polític pels polítics i les diferents candidatures” i ha avisat els periodistes, abans d’iniciar una roda de premsa sobre la Covid-19, que no respondria qüestions relacionades amb la gestió política. “Ens concentrem en la nostra feina important que és gestionar la pandèmia”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa