Borràs anuncia que si és presidenta farà conseller de Salut Josep Maria Argimon

Anunci electoral aprofitant el debat

La candidata de JxCAT, Laura Borràs, ha anunciat en la seva tercera intervenció al debat de TV·, que si és escollida presidenta nomenarà conseller de Salut, el doctor Josep Maria Argimon, actual secretari de Salut Pública i el gestor mèdic de la pandèmia a Catalunya. L’anunci ha esverat la candidata de Comuns, Jessica Albiach, perquè considera que és vendre el blat quan encara no és al sac i més quan no s’ha aclarit si el sistema serà públic, concertat o privat. Un anunci que ha realitzat després que el candidat del PSC, Salvador Illa, tornés a anunciar que la seva consellera seria Olga Pané, gerent del Parc de Salut Mar.

El passat mes de juliol se li va encarregar simultanejar la tasca de secretari de Salut Pública i de director de l’Institut Català de la Salut per sincronitzar la lluita contra la pandèmia. Josep Maria Argimon és epidemiòleg, llicenciat en medicina i doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), especialista en medicina preventiva i salut pública per l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB); diplomat en epidemiologia i estadística per la Université Pierre et Marie Curie París IV; màster en atenció sanitària basada en l’evidència per la Universitat d’Oxford i màster en epidemiologia i planificació sanitària per la Universitat de Gal·les. També ha estat consultor internacional a l’Amèrica Llatina per a la Unió Europea i l’Agència Alemanya de Cooperació.

Comentaris

  Veterà antifranquista. 10/02/2021 12:21 pm
  És VEU QE LA S ENYORA BNO SAP EL CONTE DE LA LLETERA
  Veterà antifranquista. 10/02/2021 12:21 pm
  És VEU QE LA S ENYORA BNO SAP EL CONTE DE LA LLETERA
  Sense ètica ni vergonya 10/02/2021 1:04 am
  Això de fer campanya electoral utilitzant el drama de la pandèmia és de miserables.
   Si noi, 10/02/2021 10:23 am
   son miserables, venedors de fum sense principis... Bueno, tenen per principis els calers, com les putes.
  Fornando 09/02/2021 11:35 pm
  Argimon.. Argimon.. Te vas a comer un marrón. El pobre doctor no sabe lo que hace si se mete en un gobierno presidido por la Geganta del Pi. En 3 añitos todos en el trullo.
   @Fornicando 10/02/2021 6:50 pm
   Fornando machoteeeeeeeeeeee, heces reir un cojón.

Nou comentari