Illa tampoc no es farà les proves anti-covid per al debat de La Sexta

El candidat insisteix que no s'ha vacunat i que no oculta res

El candidat del PSC al 14-F, Salvador Illa, manté la seva posició i no es farà les proves anti-covid per al debat de La Sexta d’aquesta nit, segons han confirmat fonts del partit a l’ACN. Davant les especulacions per la negativa de sotmetre’s al testeig abans del debat de TV3, Illa ha tornat a negar aquest dijous que s’hagi vacunat i ha dit que no té “res a ocultar”. “Quan em vacuni es farà públic, ho faré en un centre de salut i espero que quan sigui així tots es disculpin“, ha carregat, en una entrevista a Antena 3. D’altra banda, en declaracions a la Cadena SER, ha dit que és “rotundament fals” que tots els candidats acordessin que es farien les proves anti-covid per al debat de la CCMA.

Segons expliquen fonts de la formació a l’ACN, La Sexta els ha ofert poder-se fer la prova si no tenen cap PCR o test d’antígens recents, com seria el cas del candidat socialista. Així, la resta de caps de llista aportaran una prova, que pot ser la que es van fer per al debat de TV3. Però Illa manté la seva posició i no se la farà. 

Les sobreactuacions no m’agraden“, ha etzibat el candidat, que ha insistit que opta per “seguir els protocols del ministeri que diuen que les proves es fan amb símptomes o quan has estat contacte estret d’un positiu. “No faré jo el que demano als espanyols que no facin“, ha ratificat Illa, que ha dit que quan ha estat contacte d’un contagiat sí que s’ha sotmès al testeig.

Comentaris

  Serafi Bandarra i Grataconys 11/02/2021 5:28 pm
  No vol fers ela, doncs fora del debat i san acabat les tonteries
  Sant Salvador de l'Illa 11/02/2021 3:05 pm
  Podria ser el nom de qualsevol poble de la costa catalana. No obstant, San Salvador (Bahames) va ser la primera illa albirada per Colom. D'acord, no ve al cas.
   Tano 11/02/2021 3:32 pm
   Illa ets un dat pel sac integral. Tant de bo et fotis una hostia que no l'expliquis Inutil i mal parit.
  Una més 11/02/2021 2:51 pm
  Illa és un gran irresponsable i un irrespectuós, i ho continuarà sent, per això va ser ministro de un gobierno de españa
  Vicenç Ramoneda 11/02/2021 1:30 pm
  Illa insisteix que no s'ha vacunat i que no oculta res. I doncs?
  gavanenc 11/02/2021 1:24 pm
  Les sobreactuacions no l'hi agraden.....Donç aquest penco no para de sobreactuar sempre....Botifler merdós

Nou comentari