La Moncloa afirma que hi ha acord entre Sánchez i Iglesias sobre els canvis al govern

El president i el vicepresident segon han mantingut una "reunió breu" després del Consell de Ministres

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el vicepresident segon, Pablo Iglesias, han mantingut una “reunió breu” aquest dimarts després del Consell de Ministres. Es tracta de la primera trobada entre tots dos després que Iglesias anunciés que abandona l’executiu per presentar-se a les eleccions madrilenyes. Fonts del Palau de la Moncloa han explicat que “ambdós consideren que hi ha acord en els canvis que s’han de fer” i que “només falta rematar alguns detalls en base a l’acord de coalició”. Iglesias va proposar que la ministra de Treball, Yolanda Díaz, assumís la vicepresidència i que Ione Belarra passés a ser ministra d’Afers Socials.

Comentaris

    Jordi 16/03/2021 3:45 pm
    Espero que en el acuerdo haya entrado la retirada de la guardia pretoriana que tiene a la entrada de su domicilio particular.
    JOSEP PAGÈS EL AVI CULER DE CARDEDEU 16/03/2021 3:20 pm
    PEDRO SÁNCHES ,EL P.S.O.E. , a de hir rapido MANDAR A UNA MINISTRA FORTA A LES ELECCIONS DE LA COMUNITAT DE MADRID a plantar cara a AYUSO . Si no sera una LUCHA ..P.P. Y PODEDMOS . AYUSO y PABLO IGLESIAS . Aqui no actua muy intelijente el President del Govern Espanyol a de fer algu ya .A PABLO IGLESIAS , La Extratejia li podra SORTIR BE O NO . Aixo es diu CORATGE POLITIC SE LA JUGA TOT A UNA CARTA .

Nou comentari