La CUP urgeix la compareixença d’Aragonès i Puigneró sobre el Prat

Els cupaires alerten que la deriva de Govern s'acomoda en la "sociovergència" i s'allunya de l'acord d'investidura

La diputada de la CUP Eulàlia Reguant creu que és “urgent” que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el vicepresident, Jordi Puigneró, compareguin al Parlament per explicar “a quin acord han arribat amb l’Estat per l’ampliació del Prat i si afecta la Ricarda”. Durant la V Escola d’Estiu dels cupaires que es fa aquest cap de setmana a Granollers, Reguant ha dit que “amb accions com l’aeroport, el Circuit de Catalunya o els Jocs Olímpics d’hivern” el Govern s’acomoda en la “sociovergència” i s’allunya de l’acord d’investidura i de la possibilitat de tenir el seu suport per aprovar els pressupostos. “Amb aquestes polítiques ens hi trobaran de cara”, ha advertit recordant la manifestació del 19 de setembre contrària a la reforma.

Comentaris

    Una 04/09/2021 6:58 pm
    La Ricarda és un estany pudent l'espai del qual restarà inundat pel canvi climàtic. Les obres de la tercera pista servirien per consolidar el que se'n pugui salvar. Les aus de pas no s'hi estan pel soroll dels avions i els falcons de l'aeroport. Ho fan en un altre indret de la costa ben guardat pels naturalistes de ser publicitat. Ja, qualsevol dia, per dir un estirabot, demanaran que es recuperi la Llacuna del Bogatell com es va fer amb l'estany d'Ivars. El que passa és que sou uns neòfobs i aprofitats com l'església catòlica i us poseu al costat dels més dèbils pel profit del vostre sou, o per pura inèpcia fent el joc als comuns i a l'estat espanyol. Ja vau demostrar aliant-vos amb la monja antivacunes que no sou més que uns trumpistes d'esquerra demagogs, aliats d'una institució misògina i reaccionària. Catòlics mentals que no sabeu explicar-vos i aneu repartint culpes en comptes de responsabilitats. Nihilistes reclutant ninis. Vergonya que us anomeneu d'esquerres i independentistes.
    Vergonya 04/09/2021 7:19 pm
    ...i els Cupaires seguint la farsa del govern de Vichy Catalan. Saben que no depèn del Govern de Vichy per que aquest farà el que digui l'amo. Però queda molt be dir el que diuen... i a seguir cobrant del partit.

Nou comentari