JxCAT exposarà la seva estratègia en una conferència aquest dimarts

Els junters, més pressionats pel preacord entre ERC i la CUP, volen fixar la seva posició de cara al possible d’investidura de divendres. Jordi Sànchez serà la veu

Si abans de la constitució del Parlament el candidat d’ERC, Pere Aragonès, va pronunciar una conferència exposant les línies mestres del Govern que aspira a pilotar, ara, a les portes del possible debat d’investidura que podria convocar-se aquest divendres 26 de març, JxCAT també pronunciarà una conferència aquest dimarts a les 19h en què exposarà els detalls de la seva estratègia política per als propers anys, tal i com ha pogut saber El MÓN. La conferència, tal i com ha confirmat El MÓN, anirà a càrrec del secretari general de JxCAT, Jordi Sànchez, que es troba empresonat a Lledoners i sense el tercer grau. La vicepresidenta de JxCAT, Elsa Artadi, ha dit en roda de premsa que Jordi Sànchez serà l’encarregat d’explicar en la conferència Un govern per fer, un govern per ser “la situació política del país d’ençà de 14 de febrer. Hem volgut esperar a la setmana del ple d’investidura per explicar el nostre posicionament com a patit i hem cregut que el moment de fer-ho és demà”.

Els junters fixaran la seva posició després que aquest diumenge ERC fes públic un comunicat en què anuncia un preacord d’investidura amb la CUP, amb alguns acords en matèria social i també pel que fa a l’estratègia nacional, en què les dues formacions es comprometen “a preparar les condicions necessàries al llarg de la legislatura per a realitzar un nou embat democràtic, preferentment en forma de referèndum, mentre es manté l’aposta d’ERC per un procés de negociació, per resoldre democràticament el conflicte de Catalunya amb l’Estat espanyol”.

Comentaris

  Assumpció Cantalozella 22/03/2021 11:45 pm
  Som a un moment dels més difícils que hem viscut. Abans de l 2017, de l' octubre, vam arribar a somniar la independència. Ara, sabem que ens l' hem de guanyara fons, amb treball a fons, seriós, sense somnis. Alerta a posar solucions fantàstiques que sonen a temps de la post-guerra que, però, ens durien a la desfeta total. Qui pot imaginar que despullarem la Generalitat de poder per a passar-ñp a una organització formada a l' exterior? Baixem del dron....Parlem tots plegats i fem passos clars. Sense somnis.
  Tripartit no, gràcies 22/03/2021 7:38 pm
  Si no hi ha un compromís públic, clar i concret, per part d'ERC sobre el què farà el nou govern per avançar cap la independència, JUNTS no s'hi ha d'implicar.
   Compromís públic, clar i concret??? 23/03/2021 10:23 am
   Quan ho ha demostrat corruptgència que ha manat fins ara? Miss catalunya ens va donar una costellada de 3 respostes sense cap efecte. Fuigpelmón va suspendre la DUI en segons i va fugir. El pallasso Torra va boicotejar la taula de diàleg per no haver-la aconsseguit ell, també va crispar a tothom i trencar als corruptgents.
   28
   10
   Respon
  Vendre fum 22/03/2021 2:30 pm
  L'estratègia és posar pals a les rodes, fer bullir l'olla, fer promeses que mai es compleixen, i molt especialment la obligada veneració al líder.
  128
  84
  Respon
  rd 22/03/2021 1:44 pm
  l´únic partit fiable a Catalunya avui per avui..
  58
  63
  Respon
   Certament 22/03/2021 6:30 pm
   L'únic que té mandat diví.
   25
   13
   Respon
    Tripartit no, gràcies 22/03/2021 7:41 pm
    Mossèn Junqueras us enreda, Déu no existeix, només les lleis de la física
  Estratègia per què? 22/03/2021 12:47 pm
  Per seguir processant cap enlloc mentres cobreu bons sous i prebendes? Amb mi no hi conteu.
  168
  120
  Respon
   roc 22/03/2021 4:42 pm
   però si no hi hem comptat mai...

Nou comentari