Jordi Sànchez, partidari del diàleg i alhora preparar l’autodeterminació

"Les coses sempre tenen un calendari", diu el secretari general de JxCAT

El secretari general de Junts, Jordi Sànchez, s’ha mostrat partidari d’explorar el diàleg “amb condicions” amb l’Estat i, en paral·lel, preparar l’autodeterminació. “Aquesta és una possibilitat, res pot ser etern. En política les coses sempre tenen un calendari. El que no farà Junts és agafar els resultats del 14-F i estendre un xec en blanc perquè tornem a parlar d’aquí a quatre anys”, ha reflexionat Sànchez en una entrevista dominical al diari ‘El Periódico’. “Respecte a la taula de diàleg, ERC –que ha obtingut 33 escons- creu fermament que la taula aportarà una solució. Nosaltres, som més que escèptics”, ha precisat el secretari general de Junts, que ha avançat que si tenen dos espais a la Mesa del Parlament, “un serà per a una dona”.

“I si m’intenta preguntar si presentarem una dona per presidir el Parlament, li diré que és probable”, ha continuat Sànchez, que no ha volgut desvetllar però quin paper tindrà la cap de files de JxCat. “Borràs, com he dit, mantinc i ella sap, serà el que ella vulgui ser, com a cap de llista efectiva al Parlament. Decidirà ella amb el partit”, ha constatat el secretari general de Junts. Finalment, Sànchez ha matisat el contingut del comunicat en què van considerar “inacceptable” l’actuació policial en els inicis dels aldarulls a Barcelona. “El que volíem manifestar és que hi havia una situació de violència que criticàvem. Tota la violència”, ha precisat el secretari general de Junts.

“I que hi havia actuacions individuals que eren inacceptables i greus, que probablement no s’han ajustat als protocols. Segur que després, en un comunicat, una paraula, un adjectiu poden ser diferents i podria ser oportú o no el moment”, ha admès Sànchez.

Comentaris

  Chordi Chànches y sus bolos 08/03/2021 2:31 am
  Chordi Chànches está cogiendo confianza y ya no se limita a contar chistes. Ha comenzado con breves monólogos que apuntan al Club de la Comedia. Diálogo y autodeterminació, dice; para troncharse.
  Juli Vert 07/03/2021 8:04 pm
  Això es la confrontació intel·ligent amb l'estat? Encara no ha començat la legislatura i Juntaxqualsevolcosa ja s'estan baixant els pantalons. Ja us jan pres el pel un altre cop, votants de d'aquesta banda d'impresentabkea.
  11
  15
  Respon
  Marchando otra de malabares 07/03/2021 6:20 pm
  Ni si, ni no, ni blanco, ni negro. Només la punteta. Aunque en función del momento podria ser oportuna o no, la punteta. Es posible que sea probable, también. Pero no cabe descartar la probabilidad de que sea imposible, tampoco. Estamos abiertos a los diferentes escenarios, en suma.
  11
  20
  Respon
  LLARENA dPENA 07/03/2021 4:26 pm
  Doncs ho tenim malament, atés que el teu soci obligat, EAC (Esquerra Autonomista) no en té cap interés, maco. Aquets nous autonimistes només volen governar la gestoria de GENE i mantenir bones relacions amb Madrid, governi qui governi, a la mseta, per veure d'aconseguir arrosegar alguna coseta que, allà, els sobri.
  Gonzalo 07/03/2021 2:57 pm
  Id preparando algo para la autodeterminación, id haciéndolo..... Ya sabéis el siguiente paso. A la cárcel o a waterloo. Payasos!!!!!
  26
  62
  Respon
  fat boy 07/03/2021 2:01 pm
  Pero que vol dialogar amb els que l'han ficat a la preso per la cara?. Tanta imbecilitat no pot ser natural, aixo es que es pren alguna cosa.
  Manel Gonzalez 07/03/2021 1:24 pm
  Yo cuando oigo la palabra autodeterminacio me parece que es descafeinar la independencia y me pongo de mala leche. No os pasa lo mismo?
  11
  15
  Respon

Nou comentari