Elena ofereix a Trapero una nova posició al cos de Mossos

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha fet una oferta al major Josep Lluís Trapero perquè segueixi treballant dins dels Mossos d’Esquadra després que fos rellevat com a cap del cos. Ho ha explicat en una entrevista a l’Agència Catalana de Notícies, en la qual no ha concretat quin càrrec se li ha ofert a Trapero. Ara bé, ha insistit que se li ha ofert aquesta oferta perquè es vol que segueixi treballant dins del cos ja que és una persona “molt potent“. Ha assegurat, de fet, que al major li ha tocat capitanejar els Mossos en un moment molt complicat. En aquesta conversa amb l’ACN, el conseller explica que espera poder rebre una resposta per part de Trapero després de les vacances de Nadal “per poder-ne parlar amb més tranquil·litat”.

Tot i insistir que Trapero ha fet una feina “extraordinària” en uns anys “molt difícils”, Elena ha justificat el relleu en el lideratge dels Mossos d’Esquadra dient que ara toca passar per un moment de canvis i oferir a la policia catalana un lideratge “més coral“. El conseller ha negat que no s’hagin explicat els motius del relleu del major com a cap del cos. “A vegades un creu que són uns motius i si no són aquests motius és que no s’ha explicat prou bé”, ha ironitzat. a l’entrevista. Segons ell, aquest canvi arriba perquè ara s’obre una nova etapa un cop aconseguit un nou sostre de plantilla i la jubilació anticipada. Ara la prioritat, ha dit, és la territorialització i un treball “més pla i més coral”. 

Així doncs, Elena ha insistit que des del seu departament es considera que ara cal una nova prefectura que estigui construïda “amb més d’una persona“, que passa pel nou cap, Josep Maria Estela, que està “especialitzat en la direcció i comandament dels dispositius territorials”. El conseller ha afirmat que “quan s’incorpora una persona nova a una tasca no s’està negant l’anterior”. En aquest sentit, ha remarcat que el cos ha tingut molts caps, i ha demanat reconèixer la tasca de Trapero. 

Comentaris

  Narcís Desembre 28, 2021 | 08:58
  Òbviament, que mereix un lloc d'allò més rellevant ! PD : encara recordo com aquell ministro del interior deia la investigació és acabada ( pel que feia als criminals / terroristes ) .. quan encara nostres Mossos continuaven amb la tasca tot cercant màxims responsables fins petar a aquell de Ripoll ( del CNI ? ) ! Nota : només Déu sap la mortificació que reberen, que rebé nostra policia, d' aquest estat .. de ben segur , fora mida ! Anotació al marge : el Major Trapero mereix la màxima consideració de nostres institucions . . i més sent dessota un estat prevaricador com aquest ! Incidència : som catalans .. així nostre comportament moral no pot ser com el que desenvolupa aquest estat o gens ni mica pro la veritat, el bé, la raó i el dret !
  Pere LLimonera i Citronell Desembre 28, 2021 | 09:00
  ... ! Algo Huele a Podrido en Dinamarca... ! ... en la del Sur... en la Dinamarca del Sur...
  Veritas Desembre 28, 2021 | 11:18
  TRAIDOR s'escriu amb "T" de TRAPERO.............. Donada la seva tendència a segrestar governs legítims, millor que es vagi amb els pikoletos
  Al Narcís. Desembre 28, 2021 | 13:33
  Si hi ha alguna mortificació és la de tots nosaltres, la dels pobres catalans sotmesos a l'agresivitat d'aquests que ens haurien de defensar, uns Mossos que s'han convertit en els MOSSOS DEL SEU AMO. No oblideu mai que aquest Trapero va cridar als quatre vents, sense que li ho demanessin, la mena de traïdor que és. Lluny de la roba gent com aquesta, que sembla del poble i surt del clavegueram més brut que es pogui trobar enlloc. Go home, Trapero, a cal España, per qui treballes, en contra de nosaltres, els catalans.
   Narcís Desembre 29, 2021 | 10:17
   Tot un estat contra ell . . i nosaltres caurem al parany de ser amb aquest ? PD : en Trapero és una meravellosa persona i un excel·lent professional .. és un policia com cal ( i aquest estat prevaricador no aconseguirà un hom canviï sa opinió ! ) !
  A l'aguait Desembre 28, 2021 | 13:39
  No crec que el major Trapero estigui per a gaires conyes, amb el tracte que li han donat alguns manaies actuals ell sempre estarà per sobre
  egs. GO HOME ESPAÑA TRAPERO. Fuig de Catalunya. No t'hi vull. Desembre 28, 2021 | 13:40
  Vaig patir molt pel Trapero, fins que vaig entendre la classe de persona que és, per les seves paraules i per la seva confessió del que tenia preparat als legítims representants nostres, comenant pel Puigdemont. Des de llavors, ni aigua. El rei borbó al qui de tant en tant visita per agenollar-se i besar-li els dits dels peus, li'n donarà feina a la seva alçada.
  LLARENA dPENA Desembre 28, 2021 | 16:51
  Espero que la feina, si és que té una mica dignitat i no t'enjaga, Elena, sigui com a máxim de senyora de neteja. Aixó, sí. Amb uniform dels Mossos i ls seves medalles.
  Berta Desembre 28, 2021 | 18:43
  Que portarà els cafès als seus ex subordinats fatxes de la Brimo?, es l'única cosa que pot fer,

Nou comentari