Illa pensa en Maurici Lucena com a vicepresident

Els socialistes recuperen el número dos de Navarro

El candidat del PSC, Salvador Illa, ha anunciat aquest migdia que el seu home fort en un virtual Govern serà Maurici Lucena, exnúmero dos de Pere Navarro. En una conferència, on ha presentat el seu programa, ha explicat que amb Lucena s’ha compromès a nomenar-lo vicepresident econòmic. Actualment, Lucena és president d’AENA.

Tot just després de l’anunci, Illa ha començat a desglossar la seva conferència davant una vintena de personalitats de la societat civil i membres històrics de la formació com el president José Montilla o el notari Joan Josep López Burniol. Entre la seva oferta, Illa ha proposat “l’Acord pel Retrobament”. Un pacte “passar pàgina del procés i tenir un bon govern” i ha apostat pel “diàleg, la negociació i els acords” i per millorar l’autogovern.

El socialista ha assegurat que vol “guanyar i governar” i està convençut que pot fer “possible el canvi a Catalunya” i “redreçar el camí”. Entre altres qüestions, Illa es compromet a impulsar un pla per “reconstruir el sistema sanitari”, invertir per “reactivar l’economia” o “ser exigent” perquè l’Estat compleixi amb la inversió en infraestructures a Catalunya.

“Jo no em presento per treure un bon resultat o per mirar les coses des de la barrera”, ha advertit Illa, que ha fet una crítica velada a Ciutadans dient que a Catalunya ja hi ha hagut “victòries estèrils que no han fet res després d’haver guanyar unes eleccions”, en referència al 21-D, el 2017. El candidat vol ser l’alternativa als governs independentistes i encara “17 dies frenètics” de campanya electoral “per fer possible el canvi” amb “mà estesa” per sumar.

Més informació en breu

Comentaris

  blup 28/01/2021 10:24 pm
  Un és un saboc i l'altre un nècio. I no vull ofendre, és el que sé d'ells, i en especial del Lucena, confitat en formol fins ara a l'aena, esperant temps millors...com ara?
  JordiP 28/01/2021 6:08 pm
  Òst..!!! El Lucena!!! Déu ens trobi confesats!!! La patata bullida companya del peix bullit!!! Aquell que "no luce nà", vicepresident!!! Catalunya pel pedregar. Lògica seqüela del Art.155.
  Torna el franquisme vivent del PSC GAL dels MARAGAL 28/01/2021 5:20 pm
  Funeraria Illa, matar i robarcom un Felipe del GAL, ASESINO PROFESIONAL. PSOE el garrot3 vil d3l feixisme maragalliá
   Ricard 28/01/2021 9:46 pm
   Gran encert. L'actual cap d'Aena, empresa pública que gestiona tots els aeroports de l'estat com només ho fa Romania, i que es distingeix per la seva equanimitat quan gestiona Barcelona i Madrid, per exemple rebentant preus a les contractes de seguretat a Barcelona que permeten muntar vagues salvatges que deterioren la imatge de la ciutat. Gran encert castellanistes del PSC.
  Comun's,crostadrégimen78 28/01/2021 4:47 pm
  Lucena es un neoliberal que podria ser perfectament de PP o C'nos o Vox. PPsoE son cárcelers franquistas repartint cadires. España de pandereta.
  Dr Sallop 28/01/2021 3:18 pm
  Jo prefereixo al Sr Lucena, abans que ningu de la CUP.
   jaume 28/01/2021 7:53 pm
   Dr Sallop ... ni prefereixo la cup ni Lucena. Hi ha més món. Particularment però, els que prefereixo no es presenten, esperen que un dia puguin perquè es torna a fer politica i economia. I no solen estar subscrits a cap règim tot i que uns són indepes i d'altres constitucionalistes, però amb nivell i podem treballar junts fins i tot.
    Dr Sallop 28/01/2021 8:15 pm
    jaume : Am podria dir els noms d'aquets que vusté indica ? jo els desconeixo. Gracies.
  tangen67 28/01/2021 1:50 pm
  i en Montilla de reina mare i fins i tot el principet aixi dit en petito i catanyol Obiols per assesor de com aguantar-se els pets. Colla de depredadors de la cosa publica com el socialoportunistes catalans no s'ha vist en lloc. Nomes queda pensar a qui posaran de director de La Vanguardia.
  Emprenyada amb España 28/01/2021 1:44 pm
  Socialistes, vosaltres com sempre , de cadira en cadira i fent camí cap a una jubilació esplèndida, Ai Lucena, núm dos de Navarro (uns inoperants), president d'AENA (què has fet de bo per a l'aeroport del Prat? RES)i ara et volen per vicepresident del pitjor ministre de sanitat d'Europa. Quin fàstic tot plegat.

Nou comentari