Fernández (PP) diu que una aturada de país “no serveix per res”

El líder del PP català assegura que durant el 3-O es van viure "situacions dantesques" com "carrers tallats"

El president del PP català, Alejandro Fernández, ha assegurat que una possible aturada de país com la del 3 d’octubre del 2017 després de la probable sentència condemnatòria del Tribunal Suprem “no serveix per res” més que per provocar un “perjudici brutal a l’economia catalana i a la convivència entre catalans”. Per això, creu que “qualsevol català assenyat que s’estimi de debò la seva terra, l’ha de descartar plenament”. Per a Fernández, el 3-O va demostrar que “estratègies d’insurrecció col·lectiva o desobediència col·lectiva no serveixen per res als objectius polítics de qui les plantegen”, i aquell dia recorda “situacions dantesques” com “carrers tallats”.

Fernández ho ha dit en una visita a Malgrat de Mar (Maresme), on s’ha reunit al passeig Marítim amb militants locals, reunió en la que ha volgut remarcar el suport a la candidata municipal, Ana Vega, que en les últimes eleccions va perdre la representativitat al consistori. Segons ell, “es pot fer política fora de les institucions”, i ha posat d’exemple ERC, que no tenia regidors a Tarragona fa sis anys i ara té l’alcaldia. Segons ell, cal reconstruir el partit amb gent nova i gent amb experiència. “No sobra ningú, hem d’anar sumant”, i ha assegurat que el partit puja lleugerament a les enquestes.

Per la seva banda, Vega ha remarcat les queixes que tenen sobre les obres del passeig Marítim, que porten retard i que han comportat contribucions especials als veïns i comerciants de la zona, cosa que el PP rebutja. Segons ella, durant la campanya municipal algunes formacions van “vendre quimeres” i el seu partit va ser “realista”. Segons ella, les obres han estat “una mala inversió per a tothom”, i per això ha demanat a l’equip de govern que expliqui “la realitat” de les obres i els seus costos.

Nou comentari