El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actor Joel Joan tanca la llista de Junts a Altafulla per al 28-M

Nou fitxatge estrella -i sorpresa- per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Com a número 13, l’actor Joel Joan tanca la llista de Junts per Altafulla. Segons expliquen fonts del partit que cita l’Agència Catalana de Notícies (ACN), l’artista té una casa en aquest municipi del Tarragonès i hi té una forta estima i vinculació. La llista de Junts al municipi, en la qual Joel Joan consta com a independent, l’encapçala Maria Eva Martínez, seguida de Tomàs Serra, Daninia Martínez o Antoni Capell. La cap de llista és actual regidora de Junts a Altafulla després de la renúncia d’Hèctor López Bofill, qui tanca simbòlicament la llista com a últim dels suplents.

La inesperada notícia ha arribat aquest dimecres, un cop s’ha publicat les llistes provisionals per als comicis del 28-M al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT). Junts per Altafulla ha tancat amb un nom sorpresa, el de l’actor català. La seva presència a la llista del partit sorprèn, si més no, perquè fa pocs dies, en una entrevista a Vilaweb el mateix Joel Joan va anunciar que aquestes eleccions s’abstindria, dient “els votarà sa puríssima mare”. En el mateix mitjà i poc després que la informació sortís a la llum, l’artista s’ha reafirmat en el que va dir i insisteix que no votarà.

A més, la setmana passada, també va criticar públicament en una piulada a Twitter que la directora de cinema Carla Simón renunciés finalment a formar part de la llista de Junts a les Planes d’Hostoles. “Quan ha vist que això li podria fer minvar les subvencions espanyoles ella s’ha retirat. Sobretot és una artista de l’equidistància i la submissió a l’amo”, va escriure.

Altafulla arriba a les municipals després d’un mandat convuls. ERC va perdre el govern municipal el 2022 per una moció de censura que va avalar Junts i que es va presentar després dels efectes greus que un temporal va provocar a les platges del municipi. L’anterior alcalde, Jordi Molinera, és el cap de llista d’ERC.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: MHP a abril 26, 2023 | 20:29
    MHP abril 26, 2023 | 20:29
    Pobre noi, cada dia està pitjor; germans, preguem per ell.
  2. Icona del comentari de: Kiko a abril 26, 2023 | 20:50
    Kiko abril 26, 2023 | 20:50
    ERC i JxCat son el mateix, fins fa ben poc estaven junts al govern de la Generalitat, son dos partits regionalistes.
  3. Icona del comentari de: Gonzalo a abril 26, 2023 | 21:44
    Gonzalo abril 26, 2023 | 21:44
    Que mala debe de ser la heroína... Jajaja! Dice que les vaya a votar su putísima madre, y va, y se presenta... Jajaja! Jajaja!
  4. Icona del comentari de: No vas bé a abril 26, 2023 | 22:23
    No vas bé abril 26, 2023 | 22:23
    No vas bé, noi.
  5. Icona del comentari de: Gonzalo a abril 27, 2023 | 14:19
    Gonzalo abril 27, 2023 | 14:19
    Tranquilos, esta mañana al recuperarse de la resaca y de lo "otro", ya ni se acuerda de lo que hizo ayer. Jajaja!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa