El PP no expedienta Cospedal perquè se l’investiga per fets que “no resulten de l’exercici d’un càrrec públic”

El partit afirma que serà la justícia la que dilucidi si l'exsecretària general ha incorregut en algun il·lícit penal

El Comitè de Drets i Garanties del PP, presidit per Andrea Levy, ha acordat no obrir expedient informatiu a l’exsecretària general de la formació Maria Dolores de Cospedal perquè “la presumpta conducta” per la qual la investiga la justícia “no resulta de l’exercici d’un càrrec públic o representatiu”. El comitè s’ha reunit aquest divendres a la tarda per analitzar la situació de l’exalt càrrec del partit i ha pres aquesta decisió “d’acord amb els estatuts” de la formació. El Comitè entén que serà el jutjat encarregat de la instrucció del cas “el que hagi de dilucidar” si Cospedal “ha incorregut en algun lícit penal o no”.Segons indiquen fonts dels populars, el Comitè de Drets i Garanties al·ludeix a l’article 22.1 dels estatuts del partit, referit a supòsits especials del règim sancionador a afiliats. En aquest punt s’indica que caldrà prendre mesures sancionadores “en el cas que un afiliat incorri en qualsevol forma de corrupció en l’exercici d’un càrrec públic o representatiu”. Cal recordar que aquest dimecres el jutge que investiga el ‘cas Kitchen’ va imputar Cospedal i el seu marit pel presumpte espionatge a l’extresorer del partit Luís Bárcenas.

Comentaris

  FUERA LA OLIGOCRACIA 05/06/2021 10:19 pm
  Por que es un partido corrupto como todos los partidos. Hay otros que que dicen ser de izquierdas, que dicen que esto es una DEMOCRACIA cuando saben que es una OLIGOCRACIA.
  Ferran 05/06/2021 2:03 pm
  O sea,que puedes violar y asesinar sin que el partido se de por enterado. JAJAJAJAJAJA MI JACA ME LA ROBARON.....
  Som el 90.18 % (el 1-O de 2.266498 votants, 2.044.038 vam votar SÍ a la independència) 05/06/2021 1:06 pm
  El PPSOEMOCS juguen a fer veure que són coses diferents però és el mateix cau de lladres i defensen el mateix, molt especialment, la mamella catalana
  Boletaire 05/06/2021 11:33 am
  Tenen un morro que s'el trepitgen.
  Ricard 05/06/2021 10:39 am
  Segons el PP mentre el criminal del PP no s'embutxaqui diners públics no hi ha problema. Per tant Cospedal pot ser, per exemple, una pervertidora de menors que l'exemplaritat per al PP és una xorrada per a carregats de punyetes.
  Josep 05/06/2021 7:31 am
  I perqué sou el partit més corrupte del pais més corrupte del tota la historia del mon mundial. Aixó apart de la política.
   Psoe.erc.desc chaletones y ferroviales 05/06/2021 9:08 am
   No noi no, psoe.psc 3.800 milions robats, apart dela pasta seca dels hermanitos Gueerra. Pero son d'esquerres i per ells es legal, oi Ferrovial 17 milions de la camarilla Junqueras hermanos filesos i chorizones sa
  L'OBSERVADOR ASTORAT 04/06/2021 11:52 pm
  Público 04/06/2021: "De hecho, Casado llegó a la presidencia del partido gracias entre otras cosas al apoyo directo de Cospedal, una mujer que hace política igual que le apañaba los finiquitos a Bárcenas: en diferido y en forma de simulación. Ocho meses hace que la fiscalía Anticorrupción solicitó la imputación de Cospedal y "señoro": más diferido imposible.
  Manel 04/06/2021 11:45 pm
  Lògic. Una medalla li posaran a la Caspadal. Pels "hidalgos" el robar és la professió més noble de totes que els situa per sobre dels "villanos" que viuen del seu treball. El "imperio" aquell que mai se'ls feia fosc era això, el producte dels robatoris i l'espoli d'altres pobles. Quan els Països Catalans fotem el camp, no els quedarà altre remei que pencar per menjar calent

Nou comentari