Carrizosa vol dur el PSC “de l’orella” a un pacte amb Cs per evitar un tripartit

Fundadors del partit fan costat al candidat a la Generalitat i avisen que "la ultradreta a Espanya es diu separatisme"

El candidat de Cs a president de la Generalitat, Carlos Carrizosa, ha cridat a la participació del votant espanyolista a les eleccions del 14 de febrer per dur “de l’orella” el PSC a un pacte “constitucionalista”. “El podem dur per l’orella si els catalans es mobilitzen”, ha dit aquest dissabte a l’acte central de campanya, que ha comptat amb la presidenta del partit, Inés Arrimadas, i els fundadors del partit Félix de Azúa i Francesc de Carreras. Carrizosa ha advertit que l’alternativa a un Govern de socialistes i Cs és un nou tripartit d’esquerres i el “bucle etern”, i ha retret al PSC que “sempre diu que s’ha de parlar i pactar, però sempre amb el mateix cantó”: el sobiranista.

L’aspirant a la Generalitat ha recordat amb Arrimadas, De Azúa i De Carreras els seus inicis a Cs el 2006 i ha explicat que un dels motius pels quals va entrar en política va ser perquè els seus fills cantaven nadales a l’escola però cap d’elles en castellà. També ha assegurat que els mitjans de comunicació són “hostils” amb el partit i s’ha enorgullit de combatre l’independentisme des de Cs, els “primers en aixecar la veu”, ha asseverat. “S’agafa gust a plantar-li cara al nacionalisme. Es fica a la vena i ja no t’ho pots treure”, ha afirmat.

De Azúa ha lloat que Cs es reivindiqui com a partit “realment centrista” i “no fa mercat amb la Guerra Civil”. També ha alertat que “la ultradreta a Espanya es diu separatisme“. Pel que fa a De Carreras, ha sostingut que Cs està format per persones que no són “ni catalanistes ni espanyolistes” i ha avisat que un nou tripartit a Catalunya seria “pitjor” que l’etapa de Pasqual Maragall i José Montilla. “Tornarem a recórrer el camí d’aquells anys de manera indiscutible“, ha lamentat.

Cs ha apostat per un acte telemàtic amb dos dels fundadors del partit, que han recordat els inicis de la formació al Parlament amb Albert Rivera –que no ha aparegut a la campanya ni està previst que ho faci– des de Madrid. També han acompanyat Carrizosa i Arrimadas diversos militants connectats a través de videoconferència i la número dos de la candidatura per Barcelona, Anna Grau, que ha fet de conductora de l’acte.

Comentaris

  Arrimada del burdel de Franco, Heil 06/02/2021 6:01 pm
  Azua i de Carreras estaven contents cantant el Cara al Sol, ben torrats, el seu estat normal. Ciuborratxos, pobrets fan pena, i tan vells i tronats, i jo que em pensaven que vivien ja al costat del merda seca Francisquita de Franco y del burdel celestial del Omella heil
  Mala peça 06/02/2021 5:30 pm
  El carrichoza està molt desesperat, l'ostia que és fotrà, el fracàs serà sonat, que s'ho tindrà ven merescut
  Sisco 06/02/2021 5:27 pm
  Realment esteu fututs "Ciudadanos" ja nomes us falta pactar amb el dimoni, que de poder també ho faria ho.
  Ferran 06/02/2021 3:39 pm
  PSC hará bien de huir del Carroñosa.
   Observador 06/02/2021 4:48 pm
   Gossos amb gossos no es mosseguen.. Pactaran amb qui si i els roti.
   Observador 06/02/2021 4:48 pm
   Gossos amb gossos no es mosseguen.. Pactaran amb qui si i els roti.

Nou comentari