Artadi assegura que hi haurà un govern ERC-JxCat: “Les sumes són les que són”

La portaveu de Junts ha assegurat que estan treballant "en conceptes i sense retrets"

La portaveu de Junts, Elsa Artadi, s’ha mostrat confiada en un pacte entre Junts i ERC per formar el nou govern. Artadi ha afirmat que les dues formacions van empatar a les urnes, i tot i que ha recalcat que els partits haurien volgut que es desfés l’empat ha promès treballar conjuntament. “Les sumes i les restes són les que són. No hi ha gaire misteri”, ha recordat en una entrevista a Betevé on ha dubtat que hi pugui haver una altra fórmula de govern pels vetos creuats de la resta de formacions. Artadi ha subratllat la predisposició dels dos partits per arribar a acords i ha afirmat que el to de les converses és “molt bo”. Malgrat això, ha negat que hi hagi cap acord tancat i ha assegurat que encara no hi ha cap nom sobre la taula: “No m’han proposat res i no faré cap valoració”. La portaveu del partit de Carles Puigdemont ha assegurat que els equips negociadors de les dues formacions no es fan retrets i treballen per entendre “què ha funcionat i què no” durant el darrer govern.

Comentaris

  bs 03/03/2021 1:31 pm
  mentre no hi hagi els comuns pudents ja està be..
  Observador 03/03/2021 7:41 am
  Respostes: què ha funcionat? Gairebé res. Què no ha funcionat?. Gairebé tot. I aixó que Junts i ERC no es fan retrets és un acudit molt dolent.
  Observador 03/03/2021 7:41 am
  Respostes: què ha funcionat? Gairebé res. Què no ha funcionat?. Gairebé tot. I aixó que Junts i ERC no es fan retrets és un acudit molt dolent.
  Català 03/03/2021 1:57 am
  Tan de bo que tot vagi a l'hora i formeu un govern independentista. Tanmateix, quan ho vegi m'ho creuré.
  La otra pija sigue sin enterarse. 02/03/2021 11:48 pm
  Ya no pintais una puta mierda y vuestros viejos y apesebrados votantes van muriendo cómo moscas; y lo peor de todo es que no hay recambio, la gente joven no vota a corruptos.
  46
  83
  Respon
   Gonzalo! Que no et faci vergonya signar el comentari... 03/03/2021 8:40 am
   Parasit!
   20
   31
   Respon
  Ramon 02/03/2021 11:00 pm
  L'important és encertar en el moment perfecte per sortir-ne i fotre un cop de porta.

Nou comentari