El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arrimadas diu que si governen es passarà del “quina vergonya” al “ja era hora”
  • CA

La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha assegurat que si el 14F guanya el seu partit la ciutadania podrà passar del “quina vergonya’ i ‘quina pena’ al ‘per fi, ja era hora”. En un acte telemàtic aquest dijous a Barcelona, Arrimadas ha urgit un canvi al Govern que vingui de la mà de Cs perquè el PSC “no pugui tornar a triar als mateixos cada vegada que poden triar”, en clara referència a ERC.

“No podem estar assedegats de canvi i conformar-nos amb un canvi, amb un tripartit d’Illa, quan ja vam tenir el tripartit de Montilla”, ha dit, per la qual cosa insta a elegir el ‘vot garantia’. “Nosaltres mai ens venem. Hem renunciat a la resta d’Espanya a moltes vicepresidències amb la condició de no vendre’ns“, ha afegit.

“Si anem el diumenge a votar en massa direm ‘per fi’, ‘quina alegria’, ‘miracle’ i ‘ja era hora’ quan posem la tele i veiem el telenotícies, i no ‘quina vergonya’. I per a aconseguir això hi ha una papereta taronja”, ha resolt.

CAÑAS I CANTÓ

A l’acte també ha participat l’eurodiputat de Cs, Jordi Cañas, que ha retret que a Catalunya durant 40 anys s’han estat construint estructures d’Estat, que Ciutadans “dinamitarà” quan guanyin. “Aquestes estructures d’Estat s’estan construint en contra de la majoria dels catalans”, ha argumentat, per la qual cosa ha urgit que després del 14F és necessari un Govern que prengui decisions i gasti els diners públics correctament.

El líder de Cs en la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, ha retret als governs del PP i PSOE haver lliurat al nacionalisme els mitjans de comunicació i competències lliurement, en les seves paraules: “Jo li ho deia a Ximo Puig, és que els ha donat la tele i l’educació i amb això ja pots fer molt mal. Crec que Catalunya és un exemple de com s’ha arribat a degradar la convivència”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mala peça a febrer 11, 2021 | 21:32
    Mala peça febrer 11, 2021 | 21:32
    Però que dius!! Si a tu les responsabilitats et fan popo, caquetes. Tu no vas guanyar les eleccions imposades pel mariano, les del 155, i que vas fer, res de res, després dels crits de la victòria, res de res, així que la teva hora, va passar. I ara el que et tocarà serà assumir el fracàs, un fracàs ben merescut Au ni els 35, et voldran
  2. Icona del comentari de: GAVANENC a febrer 11, 2021 | 22:22
    GAVANENC febrer 11, 2021 | 22:22
    Si, si... El dia que desapareixeu del Parlement ho direm... Ja era hora.!!!!!
  3. Icona del comentari de: 0disea a febrer 12, 2021 | 08:55
    0disea febrer 12, 2021 | 08:55
    Como va a ir bien este pais con irresponsables y catetos como esta.
  4. Icona del comentari de: Veterà antifranquista. a febrer 12, 2021 | 09:38
    Veterà antifranquista. febrer 12, 2021 | 09:38
    Els del genitiu saxó tenen les mateixas possibilitats de guanyar que jo.
  5. Icona del comentari de: Tenim sort que avui en dia certes solucions finalsno es porten a febrer 12, 2021 | 10:10
    Tenim sort que avui en dia certes solucions finalsno es porten febrer 12, 2021 | 10:10
    Destil·len, des del primer dia, i per això van néixer políticament, odi a tot el que sigui català, des de la llengua i la cultura en general, per acabar contra les persones que tenim aquesta llengua i cultura com a pròpia, D'això com se'n diu?? feixistes? nazis? ... No són gens diferents a Vox, és per això que a mesura que aquests últims creixen, ells decreixen al traspassar-se tant els militants com els actors polítics a aquest partit, la gent sempre s'acaba quedant amb l'original, no amb la còpia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa