Prevaricació pistolera

"La policia patriòtica existeix i actua, de la mateixa manera que són reals i generen conseqüències els seus informes delirants"

Si el coronel Diego Pérez de los Cobos, màxim comandament de la repressió contra els votants del referèndum de l’1-O, és considerat ‘policia patriòtica’ pel president del govern espanyol, això vol dir que el jutge Miralles -per cert, un mallorquí- té raó i els policies i guàrdies civils van “vexar” els votants del referèndum. El reconeixement d’aquesta conspiració policial -i judicial- per part de l’esquerra espanyola hauria de fer-los reflexionar sobre la naturalesa del règim polític que ha fet possible tanta mesquinesa funcionarial i tanta prevaricació pistolera.

La podridura de l’Estat espanyol, a hores d’ara, és inocultable. Des del cap de l’Estat -el negoci hereditari d’una família especialitzada en la captació de comissions- fins a l’últim policia de l”a por ellos‘ que ha rebut una paga i una medalla, el fet és que el diner públic ha estat extret i sostret en funció de la violència estructural heretada de la dictadura franquista. Les porres i els alts tribunals serveixen com a pantalla que garanteix la continuïtat d’un sistema que utilitza d’ultranacionalisme per desviar el diner públic de forma massiva.

Efectivament, la policia patriòtica existeix i actua, de la mateixa manera que són reals i generen conseqüències els seus informes delirants. I el PSOE no se n’ha adonat avui. L’esquerra espanyola està davant de l’última cruïlla ètica. I haurà de decidir si és esquerra o és espanyola… No sóc optimista.

 

Nou comentari