Màsters universitaris oficials CETT-UBal de formació i transferència de coneixement, el CETT ofereix diferents nivells de formació -formació professional, universitària de grau i postgrau, contínua per a professionals en actiu i a mida de les empreses-, mitjançant un model formatiu propi.

Enguany fem una menció especial al Grau de Turisme, que com a novetat oferirà la possibilitat a l’alumnat que ho desitgi de cursar-lo íntegrament en anglès. Tant pel que fa a l’itinerari de Direcció Turística, com pel que fa al de Direcció Hotelera. D’altra banda, també destaquem el nou MBA in International Hospitality Management, dirigit a professionals del sector hoteler que vulguin adquirir les competències necessàries per a la direcció d’alt nivell corporatiu, i el lideratge de projectes innovadors en un entorn internacional.

Màsters universitaris oficials CETT-UB

Màster en Direcció Hotelera i de Restauració
– Direcció Hotelera
– Direcció de Restauració

Màster en Gestió Estratègica d’Empreses Turístiques
– e-Tourism: Estratègies de màrqueting i comercialització on line
– Sostenibilitat i Gestió de la Qualitat
– Direcció d’Esdeveniments

Màster en Innovació de la Gestió Turística
– Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural
– Gestió Turística de les Destinacions Urbanes
– Gestió del Patrimoni Culinari i Gastronòmic

Màster propi en Gestió d’equipaments patrimonials d’ús turístic
– Màster en Gestió i Dinamització Turística del Patrimoni

Programes propis

A formació contínua de curta durada CETT treballem per oferir formació a l’alçada dels professionals i a mida de l’empresa mitjançant programes actualitzats, focalitzats i d’immediata aplicabilitat al lloc de treball.

Les àrees d’especialitat són:
– Àrea Turisme
– Àrea Hoteleria i Restauració
– Àrea Cuina i Gastronomia

Com a novetat enguany oferim el Diploma d’Especialitat Food&Beverage Manager, que tindrà lloc del 12/05 al 16/06 i està adreçat als professionals que vulguin accedir a un lloc de responsabilitat en l’àrea de restauració.

CETT eLearning, formació on line:

Màster online en Gestió i dinamització turística del patrimoni
El programa del màster s’estructura de manera modular en 8 blocs temàtics, que faciliten l’aprenentatge continuat de professionals en actiu i de qualsevol persona amb interessos culturals; unint competències, aptituds i eines metodològiques de forma àgil i eficaç. Aquest màster permet adquirir els coneixements necessaris per treure partit a totes les potencialitats turístico-patrimonials del nostre entorn, sense oblidar-nos de la comercialització i explotació dels mateixos per convertir-los en equipaments viables i autosuficients.

A més, després de l’èxit d la primera edició, el CETT eLearning tornarà a impartir el curs de Sommelier semipresencial per a tots aquells professionals del sector i també per aquells que es vulguin iniciar en el món del vi i que no puguin realitzar-ho de forma presencial.

info: info@cett.cat i www.cett.cat

Nou comentari

Comparteix