Hemeroteca

Notícia: Universitat Autònoma de Barcelona
Comparteix

Universitat Autònoma de Barcelona

Els màsters i els postgraus de la UAB estan orientats a crear tota una generació de professionals altament qualificats que poden donar resposta a les demandes dels sectors econòmics i socials més innovadors. D'una banda, permeten configurar els nous perfils que busquen les empreses i, de l'altra, aporten als nous graduats i als professionals en actiu noves competències que els facilitin promocionar-se en el mercat laboral. I tot això amb la garantia de la UAB, desena universitat del món en el rànquing QS Top 50 Under 50.
Notícia: Universitat Autònoma de Barcelona - Mobile
Notícia: UPF-IDEC: formació especialitzada
Comparteix

UPF-IDEC: formació especialitzada

L'UPF-IDEC desenvolupa la formació contínua i orientada als professionals en estreta col·laboració amb el món empresarial. Aposta per una formació molt especialitzada, en un entorn acadèmic multidisciplinari, innovador i creatiu. L'oferta formativa consta de més de cinquanta programes dividits en deu àrees d'estudi: Política i Societat, Dret, Salut i Benestar, Gestió Cultural i Humanitats, Creació Digital, Tecnologia i Gestió de la Informació, Llenguatge i Traducció, Comunicació i Periodisme, Comunicació i Mitjans Audiovisuals, i Comunicació, Branding i Publicitat.
Notícia: UPF-IDEC: formació especialitzada - Mobile
Notícia: TecnoCampus-Centres universitaris UPF
Comparteix

TecnoCampus-Centres universitaris UPF

Per què estudiar un programa de Màster i Postgrau al Tecnocampus? - Centres universitaris adscrits a la UPF: més de 30 anys d'experiència i vora 3000 alumnes de Grau - ADN emprenedor, suport als estudiants amb idees de negoci - Model d'aprenentatge innovador i propi, presencial i online - Estudis amb orientació professional i de recerca. Alt nivell d'inserció laboral mitjançant la nostra borsa de treball - Situació privilegiada al costat del mar amb excel·lents comunicacions - Relacions internacionals gràcies a acords amb 90 universitats arreu del món
Notícia: TecnoCampus-Centres universitaris UPF - Mobile
Notícia: Diferencia’t amb els Màsters i Postgraus de la UPC School
Comparteix

Diferencia’t amb els Màsters i Postgraus de la UPC School

La UPC School forma nous perfils professionals en els àmbits de l'arquitectura, l'enginyeria, management, sostenibilitat i les TIC, de la mà del prestigi de la Universitat Potlitècnica de Catalunya (UPC), líder en tecnologia i la innovació. Reorienta la teva carrera cap a àmbits punters com les smart grids, videojocs, mobile apps, eficiència energètica, safety engineering, R D I, entre altres. Tria ara la teva opció entre més de 150 programes de màster, postgrau i cursos de formació contínua.
Notícia: Diferencia’t amb els Màsters i Postgraus de la UPC School - Mobile
Notícia: Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya  
Comparteix

Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya  

El Centre Internacional de Formació Contínua (CIFC) de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) ofereix un conjunt de màsters (universitaris i propis), postgraus, cursos d'especialització i programes de formació corporativa amb una orientació de servei al territori i una visió internacional en aquells camps on la UVic-UCC té un clar lideratge. Amb criteris de qualitat i excel·lència, la UVic-UCC presenta una extensa programació especialitzada i adaptada a les noves necessitats socials adreçada, tant a formar els professionals experts que la societat i el sector productiu requereixen, com a oferir una formació avançada que ajudi a les persones a assolir i mantenir la seva ocupabilitat en el mercat laboral actual.
Notícia: Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya   - Mobile
Notícia: L’Institut Borja de Bioètica-URL, centre pioner a Europa en docència i estudi de l’ètica biomèdica 
Comparteix

L’Institut Borja de Bioètica-URL, centre pioner a Europa en docència i estudi de l’ètica biomèdica 

L'Institut Universitari de la Universitat Ramon Llull, amb més de 30 anys de trajectòria en el camp de la docència i la investigació en aquesta disciplina, presenta la 11a edició del Màster universitari en bioètica, Màster oficial europeu de la URL, orientat a la pràctica professional, entre d'altres cursos de formació continuada. Per a més informació: INSTITUT BORJA DE BIOÈTICA
Notícia: L’Institut Borja de Bioètica-URL, centre pioner a Europa en docència i estudi de l’ètica biomèdica  - Mobile
Notícia: Institut Químic de Sarrià
Comparteix

Institut Químic de Sarrià

Vols estudiar un màster universitari en les àrees d'Enginyeria, Química, Bioenginyeria i també en les àrees de Management com Màrqueting, Finances, Banca i Gestió Empresarial? T'oferim pràctiques en empreses de reconegut prestigi, borsa de treball, intercanvis internacionals i beques. Informa't dels nostres màsters a: IQS School of Management - IQS School of Engineering També a IQS Executive Education hi trobaràs programes especialitzats. T'esperem a les nostres sessions informatives!
Notícia: Institut Químic de Sarrià - Mobile
Notícia: Universitat Pompeu Fabra
Comparteix

Universitat Pompeu Fabra

La UPF, Campus d'Excel·lència Internacional (Ministeri d'Educació, 2010) i primera universitat espanyola -posició 165 a nivell mundial i 72 a escala europea- (rànquing Times Higher Education, 2014) ofereix una àmplia gamma de postgraus en els àmbits de les ciències socials i humanes, les ciències de la salut i de la vida i, les ciències i tecnologies de la informació i la comunicació.
Notícia: Universitat Pompeu Fabra - Mobile
Notícia: Universitat de Lleida: formació oberta al món
Comparteix

Universitat de Lleida: formació oberta al món

La UdL ofereix postgraus i màsters en els camps de les ciències de la salut, les arts i humanitats, les ciències socials i jurídiques i les enginyeries.
Notícia: Universitat de Lleida: formació oberta al món - Mobile
Notícia: Programa de màsters i postgraus Blanquerna-URL: Especialització, Pràctica i Reconeixement
Comparteix

Programa de màsters i postgraus Blanquerna-URL: Especialització, Pràctica i Reconeixement

Les facultats de Comunicació i Relacions Institucionals, Ciències de la Salut, Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport desenvolupen un extens programa de màsters i postgraus on l'estudiant s'envolta de professionals de prestigi, posa en pràctica el què estudia i amplia el seu networking.
Notícia: Programa de màsters i postgraus Blanquerna-URL: Especialització, Pràctica i Reconeixement - Mobile
Notícia: Continua la teva formació amb un màster universitari a la UVIC-UCC
 
Comparteix

Continua la teva formació amb un màster universitari a la UVIC-UCC  

Vols continuar la teva formació? La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya presenta un ampli ventall d'estudis amb una formació avançada, tant d'especialització com de recerca, amb programes online, semipresencials i presencials a Vic i a Barcelona que et permetran especialitzar-te en diferents àmbits de coneixement.
Notícia: Continua la teva formació amb un màster universitari a la UVIC-UCC
  - Mobile
Notícia: DISSENYA I CONSTRUEIX EL TEU FUTUR! Cursa un màster a l’ESDi en gestió d’empreses de la moda, assessoria d’estilisme, UI/UX 
Comparteix

DISSENYA I CONSTRUEIX EL TEU FUTUR! Cursa un màster a l’ESDi en gestió d’empreses de la moda, assessoria d’estilisme, UI/UX 

L'Escola Superior de Disseny ESDi (campus Barcelona) compta amb una oferta de ma?sters i postgraus, que involucren a professionals d'empreses d'excel·le?ncia dels diferents a?mbits de l'art, la moda i el disseny.
Notícia: DISSENYA I CONSTRUEIX EL TEU FUTUR! Cursa un màster a l’ESDi en gestió d’empreses de la moda, assessoria d’estilisme, UI/UX  - Mobile
Notícia: CETT-UB, formació de qualitat al Campus en Turisme, Hoteleria i Gastronomia
Comparteix

CETT-UB, formació de qualitat al Campus en Turisme, Hoteleria i Gastronomia

El CETT, centre adscrit a la Universitat de Barcelona, posa a disposició dels professionals del sector, diplomats i llicenciats, una àmplia oferta de màsters universitaris oficials i propis, i altres cursos de formació contínua especialitzats en turisme, hoteleria i gastronomia de gran aplicabilitat i qualitat.
Notícia: CETT-UB, formació de qualitat al Campus en Turisme, Hoteleria i Gastronomia - Mobile
Notícia: Màsters i Postgraus per a Experts en el Món Social 
Comparteix

Màsters i Postgraus per a Experts en el Món Social 

La Facultat d'Educació Social i Treball Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull, amb més de 100 anys d'experiència i amb més de 15.000 alumnes formats, té la responsabilitat pedagògica i professional de fomentar la iniciativa sobre els col·lectius amb necessitats socials. a més, t'ofereix tota la formació per transformar el teu currículum, i convertir-te en un expert en el món social, amb la possibilitat de fer el salt  al Doctorat.
Notícia: Màsters i Postgraus per a Experts en el Món Social  - Mobile