Traïcions, acusacions greus i guerra interna entre els col·laboradors d’un programa de Telecinco

La tensió a 'Viva la vida' és més evident per moments, el que s'ha tornat a demostrar aquest cap de setmana

No és el primer cop que a Viva la vida s’acusa directament un dels seus col·laboradors d’haver traït el programa. Ara bé, aquest cap de setmana s’han coronat en atacar sense pietat a dues de les seves tertulianes: Carmen Borrego, la filla de María Teresa Campos, i Ana María Aldón, la dona d’Ortega Cano.

Tot començava amb una acusació cap a Carmen, qui asseguraven que havia venut a una revista la forta discussió que es va viure a plató uns dies abans. Ella es defensava: “Us he dit que no m’acuseu perquè aniré a totes. No té sentit que fos jo qui ho filtrés perquè vaig enviar un requeriment a aquesta revista perquè rectifiquessin els fets que s’hi publicaven. Permeteu-me dir que no consentiré això. Ni una acusació més teva ni de ningú”, deia visiblement enfadada abans de marxar de plató. El problema? Que amb aquestes acusacions li generen un problema amb la seva família: “No permetré que em seguiu fent mal perquè tot això té un cost molt elevat per a mi”.

Carmen Borrego, farta dels menyspreus dels companys, marxa de plató en directe / Telecinco

Però ella no era l’única a qui acusaven d’haver traït al programa. També destacaven que podria haver estat Ana María Aldón, contra qui van carregar durament durant una videotrucada: “Em va molestar molt que em tinguéssiu tota la tarda connectada al Skype esperant i que fos per acabar acusant-me a mi. No em va agradar gens. Vau fer-me preguntes amb mala intenció quan sabeu perfectament que jo seria incapaç de fer allò. A veure com repareu el mal que m’esteu fent perquè no feu més que dir mentides”.

Ana María Aldón també rep acusacions molt greus en directe / Telecinco

Un programa sense escrúpols a l’hora de fer acusacions contra els seus col·laboradors alhora que els inciten a criticar-se mútuament.

Nou comentari