Victoria Federica s’emancipa i ja viu amb el seu xicot

Victoria Federica, la cosina-néta de Joan Carles de Borbó i Sofia, s’ha emancipat i ja està vivint amb el seu xicot, segons publica ‘Vanitatis’. La seva mare, Elena de Borbó, ha viscut sempre molt pendent dels seus fills, potser els més ‘rebels’ dels néts de Joan Carles I. Tant Victoria com Froilán han estat sempre al centre de la seva vida, ha viscut pendent d’ells i els ha donat tota la llibertat que ha considerat a cada moment. I des de fa un temps ha hagut d’acostumar-se a viure sense la companyia de Victoria, la petita, que va abandonar la casa maternal el passat estiu, segons confirmen al digital fonts pròximes a la jove.

L’emancipació de Vic, com li diuen els seus amics, s’ha produït al mateix temps que Froilán ha tornat a casa. Mentre als seus 21 anys, la noia ja vola sola, el noi, amb 23 anys, viu de nou amb la seva mare, tot i que sigui de manera temporal, fins que es traslladi al seu nou domicili. Segons ‘Vanitatis’, el fet que Victoria Federica hagi marxat de casa ha afectat molt a la seva mare, qui sempre ha estat molt unida a la seva filla.

Froilán i Victoria Federica Europa Press

Ara queda per veure què passarà amb l’emèrit, ja que diverses informacions apunten al fet que vol deixar Abu Dhabi i tornar a Espanya abans de Nadal. El que no se sap és on viurà Joan Carles, però s’havia especulat amb la possibilitat que s’instal·lés precisament a casa de la seva filla Elena, que viu en una prestigiosa urbanització madrilenya.

En tot cas, cap d’aquestes informacions ha estat confirmada de manera oficial, i caldrà esperar per veure què acaba fent Joan Carles.

Nou comentari