Verònica Forqué s’ha tret la vida al bany de casa seva

El cos de Verónica Forqué ha estat trobat sense vida aquest migdia a la seva casa de Madrid, una mort sobtada que ha commocionat tots els fans de l’actriu. En un primer moment es deixava caure que s’hauria tret la vida i ara alguns mitjans asseguren que podria haver-se penjat al bany. Guardonada amb quatre premis Goya, recentment s’havia parlat molt d’ella per la seva controvertida participació a Masterchef. Allà s’havia mostrat molt alterada i va veure’s forçada a abandonar en reconèixer que no es trobava bé. Va preocupar molt veure-la tan fora de si mateixa, així com tampoc no va agradar sentir-la reconèixer que patia una forta depressió i que no es veia amb forces per continuar.

Verónica Forqué abandona temporalment 'Masterchef' - TVE
Verónica Forqué abandona temporalment ‘Masterchef’ – TVE

Hauria estat la dona de fer feines de l’actriu qui s’hauria trobat el cadàver de Verónica, que s’hauria penjat del tovalloler del bany. La cuidadora hauria demanat ajuda a la veïna per intentar despenjar-la i ha estat llavors quan han trucat el servei d’emergències. Desgraciadament, els sanitaris no haurien pogut fer res per salvar la seva vida quan han arribat a la casa. Fonts policials descarten la participació d’altres persones en la mort de l’actriu.

Han estat molts els companys de professió que s’han acomiadat d’ella en aquestes primeres hores després de la filtració de la notícia. Molts lamenten no haver pogut fer res per ella, com és el cas de Concha Velasco. La també actriu ha trucat en directe a Sálvame aquesta tarda per lamentar la pèrdua d’una “gran amiga, millor persona i boníssima professional” que ens ha fet riure a tots al llarg de la seva carrera. Molt emocionada, demanava que no es destaquin els seus pitjors moments i que ens quedem amb la seva faceta d’actriu premiada i estimada.

Comentaris

    Blas Desembre 14, 2021 | 01:12
    Aquesta es la que anava contra catalunya i els catalans oi?

Nou comentari