El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Troben morta l’actriu Verónica Forqué
  • CA

L’actriu Verónica Forqué ha estat trobada morta aquest dilluns als 66 anys, segons informa El Mundo. La icònica interpreta espanyola havia estat notícia recentment per la seva participació a Masterchef, el que va abandonar en confessar que estava travessant una època molt complicada. En el concurs va mostrar la seva pitjor cara, sempre enfadada i deixant en ridícul els companys. Això va fer que rebés moltes crítiques a les xarxes socials, el que passava poc abans que ella demanés al programa que la deixessin abandonar perquè no es veia amb forces de seguir.

El cadàver de la guanyadora de quatre premis Goya ha estat trobat en la seva casa de Madrid pels serveis d’emergència del 112, que no haurien pogut fer res per salvar la seva vida. De moment no s’han filtrat més detalls de la causa de la mort i tampoc la família s’ha pronunciat al respecte. Haurem d’esperar per conèixer els motius i el moment exacte de la mort de l’aclamada i controvertida actriu. La Vanguardia afegeix, però, que fonts policials tenen constància d’una trucada del seu veí al 112 per informar d’un “intent de suïcidi” en la casa de l’actriu, encara que no donen més informació al respecte.

Veronica Forqué a 'Masterchef' - TVE
Veronica Forqué, en una fotografia de la participació a Masterchef / TVE

L’actriu era coneguda per haver estat musa de Pedro Amodóvar i Fernando Trueba, que la van convertir en una de les actrius amb més filmografia. Encara que darrerament s’estava parlant d’ella per la seva vida privada, certament ha estat considerada com una de les intèrprets més prestigioses. La seva filla també ha estat notícia aquestes últimes setmanes, qui sempre s’ha mostrat molt unida a la mare. S’han defensat mútuament dels atacs que han rebut per part de molts detractors que critiquen les fotografies pujades de to i l’estil estrambòtic que mostra la jove en el seu perfil d’Instagram. Encara no s’ha pronunciat sobre la mort de la mare, una notícia d’última hora que ha sorprès molt perquè no s’havia filtrat ni se sabia que patís cap malaltia.


Comentaris

  1. Icona del comentari de: fat boy a desembre 13, 2021 | 14:28
    fat boy desembre 13, 2021 | 14:28
    La que estava tan en contra del catala i de Catalunya?. Doncs mira tu...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa