El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Verónica Forqué abandona ‘Masterchef’ per sorpresa
  • CA

Aquest dilluns Masterchef ha aconseguit fer el rècord d’audiència de tota la temporada, un 20,7% de share que els fa tocar el cel. Definitivament, això demostra que és l’única esperança de TVE per fer algun dia de bones xifres. Si atrapen a tants teleespectadors és, en part, a l’espectacle que ofereix Verónica Forqué. Ella n’és conscient, d’igual manera que els membres del jurat, que li permeten totes les sortides de to que protagonitza. En l’última emissió ha anat encara més enllà, amb una actitud que ha enfadat moltíssim a companys i teleespectadors. Estan farts que els mani i els tracti malament, el que genera una tensió que ha molestat a l’actriu: “És que Verónica és insuportable. No puc treballar amb ella perquè no em fa cas i es baralla amb tothom”. De fet, en un moment les càmeres van captar-la intentant obrir una olla exprés enmig de la cocció i una companya havia d’aturar-la: “És una bomba! T’ho demano si us plau! I no tornis a ficar la cullera en olles que encara no estan llestes, que ja has destrossat altres elaboracions”.

Bona part de l’audiència no entén que el jurat no faci res per aturar-la, el que fa molta ràbia perquè consideren que no permetrien que cap altre que actués d’aquesta manera. De fet, sobta veure Pepe Rodríguez abraçant-la i rient-li les gràcies. Missatges com “Podeu deixar de defensar-la i fer-la fora d’una vegada?” o “Em fa molt de fàstic veure com Masterchef li justifica tot a Verónica Forqué” s’han repetit molt a la xarxa.

Veure que els companys es posicionen en contra seva no li ha agradat i li ha donat ales per prendre una decisió dràstica, abandonar temporalment el programa. Ha sobtat molt sentir-la dient que no es veia amb forces d’enfrontar-se a la prova d’eliminació: “No tinc bones notícies. No em trobo bé i estic esgotada. He lluitat moltes setmanes i sóc molt lluitadora, però no puc estar a l’altura perquè el cos no pot. Tornaré quan em trobi millor”, explicava en un comunicat. Ha estat per això que el programa decidia no expulsar a ningú i esperar a la decisió final de l’actriu, qui no se sap si tornarà el programa següent o si aquesta és un abandonament definitiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa