Els amics de Verónica Forqué s’acomiaden d’ella amb missatges colpidors

Verónica Forqué ha mort aquest dilluns als 66 anys, una actriu que ha estat trobada sense vida a la seva casa de Madrid. La pèrdua ha estat molt sobtada, encara que molts estaven preocupats per ella des que es mostrés molt inestable durant la participació a Masterchef. De fet, l’actriu va haver d’abandonar el concurs en reconèixer que travessava una forta depressió i que no es veia amb forces de continuar. Aquesta actitud pessimista xocava molt als companys de professió i amics de l’intèrpret, que sempre s’ha mostrat contenta i feliç davant les càmeres.

Són molts els famosos que s’estan acomiadant d’ella en aquestes primeres hores des que s’hagi conegut la seva mort. Entre ells, els membres del jurat del concurs culinari de TVE que l’havia fet tornar a la primera línia mediàtica recentment. Pepe Rodríguez i Jordi Cruz s’han mostrat completament trencats en els seus respectius perfils a Instagram: “Què trist que em deixis! Em quedo amb la teva senzillesa, la teva amabilitat, la teva dolçor, la teva professionalitat, la teva estima. Quina sort haver-te conegut i gaudit. En la plaça de les cadenes t’espero. T’estimo, Verónica”. El català Jordi Cruz deia, per la seva banda: “Desolat, m’hauria encantat parlar amb tu ahir i donar-te les gràcies per com eres, una professional enorme i una persona increïble. Gràcies per tot, amiga, molt orgullós d’haver estat el teu jutge, el teu cap i el teu admirador sempre. Descansa en pau”.

Pepe Rodríguez lamenta la pèrdua de l’actriu / Instagram
Jordi Cruz s'acomiada de Verónica Forqué
Jordi Cruz s’acomiada de Verónica Forqué / Instagram

Sálvame està fent un programa especial per acomiadar una de les actrius més premiades dels últims anys. És per això que han contactat amb alguns amics de Verónica Forqué, els que estan aprofitant per mostrar la seva admiració cap a ella públicament. La més emocionada era Concha Velasco, que va compartir pantalla amb ella fa uns anys: “Estic molt trista, però intentaré no plorar perquè crec que ara és moment de destacar com era de bona actriu la Verónica. La conec des que érem dues nenes, quan anàvem juntes a missa. Ha estat una companya meravellosa i una actriu molt bona. Tots passem mals moments i per això m’agradaria que la recordem com una bona actriu i una de les millors persones amb qui he tingut el plaer de treballar”.

Una opinió que compartia el company de professió Tito Valverde, el seu marit a la ficció durant molt de temps: “La Verónica ha estat una de les persones més importants de la meva vida. Ens coneixíem des de fa molt de temps i encara no m’ho crec, no podré superar mai aquesta pèrdua. Tothom l’estimava… Encara estic una mica en estat de xoc perquè sempre es mostrava tan alegre i tan positiva que no puc fer-me a la idea del que ha passat”.

Organismes oficials, polítics i la resta de companys de Masterchef també s’han acomiadat d’ella. El dissenyador Eduardo Navarrete, per exemple, ha reconegut a Instagram que ahir mateix va poder parlar amb ella: “Pensar que ahir estava parlant amb tu… Però, per què? Adeu, amiga. T’estimo. Gràcies per haver-me regalat els teus últims moments, ploro de dolor”. A Sálvame ha afegit que van estar enviant-se missatges ahir a la nit, quan ella li hauria dit que no volia quedar per dinar amb ell perquè “no estava passant un bon moment” i que no tenia ànims, que preferia esperar “a un altre dia”. El modista ha assegurat entre llàgrimes que encara no es creu aquest desenllaç perquè sabia que estava trista, però no fins a arribar a aquest punt. De fet, l’última aparició pública de Forqué va ser durant la desfilada d’Eduardo fa només tretze dies.

Eduardo Navarrete plora la mort de la seva companya / Instagram

Queda clar que seran molts els que trobin a faltar la premiada actriu, una professional que deixarà un forat en el cor de tots els seus amics i seguidors. La televisió s’ha bolcat en oferir els laments de molts personatges coneguts que volen donar l’últim adeu a la seva companya.

Comentaris

  Vendetta Desembre 13, 2021 | 20:23
  Una anticatalana menys
   a.crespell Desembre 15, 2021 | 17:00
   No estic d'acord perquè no és el moment. Igual que no és el moment per els que la "ploren" quan abans la van trapitjar per dir-ho suaument. Aixì doncs, lo que s'hagi dit en vida es pot respondre i la resta, que la hemoteca futura decideixi. Cuideu-vos molt.
   a.crespell Desembre 15, 2021 | 17:02
   Estic d'acord però no és el moment. Igual que no és el moment per els que la "ploren" quan abans la van trapitjar per dir-ho suaument. Aixì doncs, lo que s'hagi dit en vida es pot respondre i la resta, que la hemoteca futura decideixi. Cuideu-vos molt.
  Albert Berrio Desembre 14, 2021 | 00:28
  Ara que durant una dies sentirem un reguitzell d'elogis, vull recordar que aquesta senyora era una nacionalista espanyola de pedra picada.
  no la trobaré a faltar Desembre 14, 2021 | 10:50
  el cruz, és la falsedat personificada

Nou comentari