El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Verónica Forqué emociona amb el seu missatge de comiat
  • CA

Verónica Forqué es va treure la vida la setmana passada, una mort tràgica que colpia tots els companys de professió i amics. El seu suïcidi posava sobre la taula un tema tan important com les depressions i la salut mental, del que cada cop es parla més. El tanatori va omplir-se de famosos que van voler donar l’últim adeu a l’exitosa actriu, un moment molt dolorós en el que molts buscaven la seva filla.

María Iborra, de 30 anys, està envoltada d’amics i familiars que intenten donar-li suport per superar un moment tan complicat. Fins ara no s’havia pronunciat al respecte, un silenci que ha trencat en el seu perfil d’Instagram amb un petit homenatge a la mare. La jove ha publicat tres fotografies de Verónica quan era jove, les que ha acompanyat d’un missatge de comiat molt emotiu: “La mort no existeix. Ara la meva mare és amb mi i tots aquells que l’estimen. T’estimo, mami“. A més a més, ha volgut agrair totes les mostres d’estima que ha rebut aquests últims dies: “Gràcies a tots els que vau venir a acomiadar-vos i a deixar flores a la meva mare”.

Les últimes intervencions públiques de Verónica Forqué semblaven indicar que, certament, no travessava un bon moment. Ningú no s’hauria imaginat, però, que estaria tan malament com per treure’s la vida. Ara bé, des de Socialité, el programa de Telecinco, han deixat caure aquest cap de setmana que ella s’estaria preparant per fer-ho des de molts dies enrere. I per què ho diuen? En haver parlat amb testimonis que han tret a la llum alguns gestos sospitosos de l’actriu: “De sobte, Verónica va començar a regalar objectes de la seva quotidiana. Regalava les seves coses, gairebé no baixava al carrer i, si ho feia, sempre era amagada sota un gran barret i unes ulleres de sol”.

La cadena no ha esperat que passi el dol i ha aprofitat el programa per revelar quines propietats tenia l’actriu. L’herència que rebrà la seva filla serà important, segons el programa, ja que Verónica tenia cinc pisos, dues places de pàrquing, diners al banc i dues societats bastant fructíferes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa