El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Declaracions sorprenents de Pablo Urdangarin sobre la separació dels pares
  • CA

Pablo Urdangarin s’ha convertit, sense voler-ho, en el portaveu oficial de la família. El segon fill de Cristina de Borbó i Iñaki va ser el primer en confirmar que els pares tenien problemes, encara que va insistir en què tots estaven “tranquils” i que l’aventura del pare amb una altra dona “són coses que passen“. Des de llavors és un dels que més ha parlat amb la premsa, el que ha tornat a fer aquest divendres. El jove, que juga amb l’equip d’handbol del Barça, ha concedit unes declaracions molt impactants davant les càmeres d’Europa Press. I què ha dit, en aquesta ocasió?

Sorprenentment, que confia i veu viable la reconciliació dels pares. Tenint en compte que han emès un comunicat oficial en el que anuncien la seva separació i que Iñaki no ha ocultat les seves aventures extramatrimonials, sembla poc probable que tornin a estar junts. El seu fill discrepa, però: “Sí, crec que sí que es pot arreglar la situació familiar. No sé, seria el més normal. Som optimistes amb poder tornar a estar tots junts, tant de bo”, ha deixat caure.

“Tant de bo pugui venir a Barcelona la meva mare, m’agradaria veure-la. Ho parlarem”, revela en exclusiva en una entrevista que farà parlar molt. De fet, va en línia amb les darreres declaracions que va concedir l’advocat del seu pare. En elles, deixava clar que el comunicat no parla de divorci i que obren la porta a una reconciliació. De moment sembla molt llunyana i remota aquesta possibilitat, però agafa una mica més de força amb aquestes paraules del jove. Cal recordar, però, que ell és l’únic dels quatre fills del matrimoni que encara no ha vist els pares des que esclatés la bomba sobre la seva ruptura.

El matrimoni d’Iñaki i Cristina continua envoltat de molt misteri. No se sap ben bé en quin punt es troben i com de definitiva és la ruptura. De fet, sembla que ni tan sols els seus fills en són del tot conscients… Ara només cal esperar per conèixer-ne més detalls i confiar que deixin l’hermetisme de banda.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa