El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’última cita judicial de Kiko Matamoros abans d’anar a ‘Supervivientes’

Kiko Matamoros ha anat a declarar aquest dilluns al jutjat pel litigi de les propietats que l’enfronta a la seva exparella, Makoke. “Jo estic tranquil i content perquè tinc la veritat de la meva part”, ha assegurat abans d’entrar el televisiu, segons publica la revista ‘Lecturas‘. Segurament aquesta serà la seva última visita abans de marxar a concursar a ‘Supervivientes 2022’. “Jo he justificat que les he pagat i que tinc uns drets que, a més, estan justificats”, apuntava en sortir dels jutjats després de prestar declaració.

La pèssima relació entre Kiko Matamoros i Makoke ha donat, d’aquesta manera, un pas més. Després de dos intents, el col·laborador de ‘Sálvame’ ha anat finalment al jutjat per a prestar declaració amb l’objectiu de dilucidar la titularitat dels habitatges que va tenir en comú l’exparella. Molt tranquil, Matamoros explicava que els motius pels quals, fins ara, no havia pogut declarar i donava alguns detalls del que ha passat a la sala del jutjat.

Kiko Matamoros, fitxatge estrella de 'Supervivientes' - Telecinco
Kiko Matamoros – Telecinco

Ara mateix, el col·laborador es troba més pendent del que viurà a l’illa que dels seus enfrontaments amb Makoke. Kiko reconeixia el seu veto a qui va ser la seva dona impedint-li, d’aquesta manera, formar part del càsting de la present edició del concurs. “Com voleu que m’agradi coincidir amb ella a ‘Supervivientes”? Ni a ‘Supervivientes’ ni al carrer”, assegurava.

Preguntat pels periodistes que l’esperaven a la porta dels jutjats sobre si confia en la justícia, el tertulià ha estat molt contundent: “No, perquè a vegades funciona i a vegades no”, ha respost amb un mig somriure, i ha desitjat que en aquest cas sí que funcioni. I també ha respost a què suposarà per a ell separar-se de la seva actual parella, Marta López: “Serà molt complicat per a mi“, ha reconegut.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Normalitzeu als paràssits. a abril 05, 2022 | 00:18
    Normalitzeu als paràssits. abril 05, 2022 | 00:18
    Cambieu el nom de la secció Gent per Paràssits. Molt més precís.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa