Tots els detalls sobre l’àtic que Elsa Pataky i Chris Hemsworth han comprat a Madrid

La inversió es va tancar a l’estiu a través d’un notari de Barcelona

Els espectaculars actors Elsa Pataky iChris Hemsworthhan invertit en la compra d’un pis a Madrid. Segons publica ‘Vanitatis’, es tracta d’un àtic situat al barri de Chamberí, on Pataky ja va adquirir un àtic de 80 metres quadrats l’any 2004. I ara ha decidit comprar l’apartament del costat, amb el que comparteix terrassa, pati i vistes.

Es tracta de l’antiga vivenda del porter de la finca, un petit apartament d’uns 60 metres quadrats amb una generosa terrassa que dóna a un dels carrers nobles de la zona de Ríos Rosas. Segons ‘Vanitatis’, la compra es va realitzar a través d’un notari de Barcelona a l’estiu i, tot i que la titular és Elsa, en realitat la finca s’inclou dins dels béns patrimonials del matrimoni Hemsworth Pataky, que es va casar a Califòrnia en 2010.

Segons el mateix digital, l’àtic necessita una reforma i actualment pengen de la façana diverses xarxes d’obra que indiquen que aquesta ja podria haver començat. Actualment, però, la parella viu a Austràlia en una bonica casa amb vista al mar en Byron Bay (Nova Gal·les del Sud), a la qual es van mudar l’any passat.

Tot i que ara fa molt de temps que l’actriu no té la residència fiscal a Espanya, sí que manté vives dues empreses a l’Estat.

Nou comentari