El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ treu a la llum el testimoni d’una prostituta que va estar amb un conegut ‘torero’
  • CA

Fa dies que des de ‘Sálvame’ es parla sobre una investigació que ha dut a terme el programa de Telecinco sobre ‘toreros’ que haurien contractat en diverses ocasions els serveis de prostitutes. Després de donar l’inicial d’un d’aquests toreros, la J, ara ‘Sálvame’ ha parlat amb el gerent d’una sala de festes i amb una de les noies del local, situat a Lloret de Mar.

Segons el gerent del local, el torero hauria sol·licitat aquests serveis en tres ocasions i tot començava amb el desplaçament del mosso d’espases al local per a sol·licitar el servei: “Durant dos anys vam enviar dues noies de l’est, van pagar i ja està, no hi va haver cap problema”, ha relatat.

El funcionament sempre va ser el mateix, excepte en la tercera ocasió: “El tercer any apareix el mateix mosso i em diu que estrangera no la vol, que eren molt avorrides. Hi havia una morena molt maca i molt simpàtica, vaig parlar amb ella perquè allà no s’obligava a ningú, li vaig dir que el servei era per a una persona important i va anar a l’hotel per a una hora, però al final van ser dues. Era el més habitual quan el ‘torero’ torejava per la zona de Lloret de Mar”.

Jorge Javier Vázquez i Kiko Matamoros a 'Sálvame' - Telecinco
Jorge Javier Vázquez i Kiko Matamoros a ‘Sálvame’ – Telecinco


Però a més ‘Sálvame’ ha emès el testimoni d’aquesta noia, que ha relatat que el torero la va rebre vestit amb una bata de caixmir. “Em va rebre molt galantment amb el seu batí”, ha explicat a més de dir que el seu cos estava “ple de banyades” i que portava objectes com una verge.

A més, el reporter del programa Sergi Ferré ha lamentat: “Son testimonis molt potents, que t’enganxen des del primer minut, i em fa molta pena que no puguem emetre ni un 2% del que hem gravat, perquè són testimonis molt forts”, i ha afegit: “Em crida l’atenció que aquest ‘torero’ estava tan enganxat al servei que encara que toregés a més de 50 km, anaven a un hotel a prop per a poder gaudir d’aquests serveis”.

Però hi ha més ‘toreros’ que haurien acudit a aquesta mena de locals i ‘Sálvame’ ha donat les inicials de tots ells: V, JJ, F i J. Ara bé, per ara ningú s’ha atrevit a posar nom a aquests ‘toreros’ vinculats al món de la prostitució.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa