El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ pot perdre dos dels tertulians més importants en una nova crisi
  • CA

Rafa Mora ha estat protagonista de les últimes emissions de Sálvame, un col·laborador que ara mateix està a la corda fluixa perquè s’ha barallat amb els companys en unes discussions que no han fet gens de gràcia a la direcció del programa. Tampoc no està rebent missatges gaire positius de l’audiència, precisament, tenint en compte que han arribat a demanar el seu acomiadament immediat. Es troba al centre de la diana i és per això que el programa del cor de Telecinco ha decidit posar sobre la taula una sèrie de condicions que Rafa Mora haurà de complir si vol continuar treballant allà.

Li han deixat clar que ha de canviar d’actitud radicalment o es veuran forçat a fer-lo fora, ja que no poden permetre que embogeixi d’ira contra els companys d’una manera tan despectiva. Per tal de saber què opinava l’audiència, han obert una enquesta online en què preguntaven si creien que la seva presència era perjudicial per al programa. La resposta? Un sí demolidor.

Rafa Mora, trist pels problemes a Sálvame

Rafa Mora ha intentat fer-se la víctima i ha destacat que se sent molt malament i que pateix molta ansietat: “Jo vull treballar per estar bé, per ser feliç. Sé que sóc responsable de moltes de les coses que diuen, però d’altres no i això està fent mal a la meva família. Els hi he dit que estic bé i que no es preocupin, que si veig que estan molt afectades m’obligaran a prendre una decisió que no vull prendre. Jo a Sálvame estic complint un somni, però no vull passar-ho malament perquè no sé si és necessari”.

Cal recordar que aquesta és la tercera vegada que es troben en aquesta situació de tenir-lo a la corda fluixa mentre els teleespectadors exigeixen que el facin fora. En les dues ocasions anteriors no van fer ni cas i, pel que sembla, ara tornaran a fer el mateix… el que pot fer molt de mal al programa.

Kiko Matamoros amenaça d’abandonar Sálvame per culpa de Rafa Mora

Mentrestant, Kiko Matamoros ha volgut dir la seva sobre el tema. El col·laborador no se suporta amb Rafa Mora, amb els qui es baralla sempre que es veu. Davant d’aquesta situació, el programa hauria decidit que el millor és que no coincideixin a plató. Ara bé, aquesta opció no agrada a Kiko Matamoros: “No coincidir és restar-li oportunitats de venir a ell, així que si he de ser una càrrega perquè un company hagi de venir a treballar, doncs jo abandonaria el programa. No tinc cap problema perquè ja he marxat una vegada i tornaria a fer-ho una segona”.

Poc després, el programa emetia un vídeo sobre ell i la xicota en què tornaven a destacar la diferència d’edat entre ells, un tema que ja l’ha enfadat molt en altres ocasions. Com va reaccionar? Tornant a marxar de plató, el que va enfadar la presentadora perquè considera que no ho hauria de fer.

Més notícies
Gerard Piqué, a la boda d'uns amics amb la nòvia - Europa Press
Gerard Piqué i Clara Chia, de la mà i somrients en la foto més esperada
Notícia: Gerard Piqué i Clara Chia, de la mà i somrients en la foto més esperada
Comparteix
Els fotògrafs els han captat arribant junts a la boda d'uns amics, el que suposa la presentació oficial de la parella
La mare de Joaquín Prat, amb tots els fills - Instagram
La mare de Joaquín Prat parla del drama del fill petit: “Estem desesperats”
Notícia: La mare de Joaquín Prat parla del drama del fill petit: “Estem desesperats”
Comparteix
La dona ha reconegut que és ella qui li paga el lloguer per evitar que dormir al carrer
Chanel revela com l'anomenaven de petita - Europa Press
Chanel treu a la llum amb quin sobrenom català l’anomenaven de petita
Notícia: Chanel treu a la llum amb quin sobrenom català l’anomenaven de petita
Comparteix
La cantant també ha parlat de la fama, la diversitat i la religió en una entrevista molt completa
Demanen l'acomidament de Rafa Mora, que embogeix en directe - Telecinco
Demanen l’acomiadament de Rafa Mora per embogir d’ira contra un company
Notícia: Demanen l’acomiadament de Rafa Mora per embogir d’ira contra un company
Comparteix
El col·laborador s'ha mostrat fora de si amb insults greus, atacs injustificats i comentaris homòfobs contra Miguel Frigenti

Comparteix

Icona de pantalla completa