La filla d’Alfons Arús explica com és treballar amb els pares a televisió: “El primer dia vaig acabar plorant”

Tatiana, la filla d'Alfons Arús i Angie Cárdenas, concedeix la seva primera entrevista a una revista

Tres dels quatre fills d’Alfons Arús i Angie Cárdenas treballen amb ells a [email protected]. La família fa anys que es dona suport en pantalla, però també fora. Aquest dimecres, una de les filles concedeix una entrevista a la revista Lecturas i apareix en portada. Parlem de Tatiana Arús, qui presenta la secció de Protagonistas en el programa de La Sexta.

Tatiana Arús a 'Aruser@s' - La Sexta
Tatiana Arús a ‘[email protected]’ / La Sexta

La jove de 31 anys reconeix que ha tingut sort en néixer en una família amb presència a televisió, però alhora deixa clar que li fa “molt de mal” que diguin que l’han col·locat: “Sempre em van dir que estudiés i així ho he fet”.

El primer dia treballant amb els pares no va ser fàcil, però: “Vaig acabar plorant… Sóc molt exigent i quan treballes en família sempre intentes donar el màxim de tu. Amb la meva mare m’uneix una connexió molt especial, treballar amb ella em dona seguretat perquè sé que és una persona que no em fallarà mai”.

Té bones paraules cap als germans, que també es dediquen al món del periodisme: “A la meva germana Ingrid li encanta la producció i va aprendre amb els editors dels programes del meu pare. És molt vergonyosa i no li agrada gens posar-se davant les càmeres. El meu germà Hans està estudiant periodisme, té aquest punt més extravertit que jo. Arthur sempre ha estat més tímids, però li encanta estar davant la càmera. Realment tots quatre ho teníem molt clar“.

Tatiana és mare d’un nen de quatre anys, la seva prioritat: “Cada tarda intento tenir un parell d’hores exclusives per a ell. Sempre posa la televisió i espera que els avis o la mama el saludin”. Una família ben avinguda davant i darrere de les càmeres.

Nou comentari