El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una concursant de ‘Supervivientes’, evacuada per poder ingressar d’urgència a l’hospital

L’últim programa de Supervivientes ha començat amb una mala notícia. Una de les concursants ha hagut d’abandonar l’illa i acudir a l’hospital de manera urgent per un problema mèdic que hauria començat la nit anterior. Parlem de Melyssa Pinto, que es va fer coneguda gràcies a la participació a La isla de las tentaciones.

Els concursants mengen poc i estan una mica deshidratats, a més a més, el que complica el seu estat de salut. En el cas de Melyssa, ha empitjorat per culpa d’uns problemes intestinals: “Fins i tot l’aigua em fa entrar ganes de vomitar. No em pot estar passant això… He intentat menjar alguna cosa, com arròs, però tinc l’estómac tancat. No puc recuperar tot el que el meu cos ha expulsat… Però espero aconseguir-ho”, deia amb un fil de veu que demostrava el seu estat d’esgotament.

Carlos Sobera explicava a l’audiència que els metges li han diagnosticat a la jove una gastroenteritis aguda i que per això s’haurà de quedar una nit en observació a l’hospital amb dieta i medicació”.

Melyssa Pinto, en una de les proves a Supervivientes / Telecinco

Una situació extrema a l’illa deserta que passa factura a tots els participants, com també a Palito que va patir una hipotèrmia fa només un parell de dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa