El Món
Soraya denuncia estar vetada a TVE i acaba retractant-se poc després

Soraya és una de les exconcursants d’Operación Triunfo amb menys pèls a la llengua. La cantant extremenya mai no ha dubtat a l’hora de criticar el format i la cadena, TVE, contra els qui acaba de carregar sense miraments una altra vegada. En aquest cas, ho ha fet en el programa Red Room, el que presenta el youtuber Malbert. I què els ha retret ara? Bàsicament que no la convidin als programes en els que parlen d’Eurovisió, als que podria anar perfectament com a exrepresentant espanyola que va participar en el festival el 2009. El més sorprenent és que els hagi arribat a acusar públicament de tenir-la vetada per haver parlat malament d’ells en alguna entrevista.

Sense cap mena de censura, així es mostrava Soraya a l’hora de fer una acusació tan greu contra la cadena de televisió pública: “Jo estic vetada en els programes d’Eurovisió a TVE. La meva candidatura va passar molt desapercebuda i mai no he format part de l’equip de votació. De fet, mai no se’m truca per als programes que tenen a veure amb el festival i tampoc no em conviden a les faltes. Ara bé, no cal que em convideu. Estic molt tranquil·la veient la gala des de casa… M’estalvio els diners de l’estilista i els maquilladors”, etzibava de males maneres tot mirant a càmera.

No contenta amb això, prosseguia amb el seu atac: “No és que sigui una pena. És que, vulguin o no, jo formo part de la història d’Eurovisió i això ningú no m’ho pot negar“. La cantant va quedar en penúltima posició i només va obtenir 23 anys, però és cert que va ser una de les representants espanyoles i que va viure l’experiència.

Poques hores després, Soraya recula en la crítica a TVE

Com era d’esperar, aquest fragment d’entrevista es viralitzava ràpidament en sorprendre que s’atrevís a fer una acusació de veto com aquesta. L’allau de missatges va ser tan gran, que l’artista va veure’s forçada a recular a través del seu perfil de Twitter: “Fa unes setmanes vaig tenir una conversa molt necessària i molt maca amb una persona que no coneixia personalment. Una conversa que ha canviat la meva participació en programes que tenen a veure amb Eurovisió i la cadena que em va representar en el festival. Una cadena que sempre m’ha convidat a programes de la casa i que, gràcies a aquesta conversa i a l’enteniment i estima per ambdues parts, en aquests dies estic formant part i formaré part de cites eurovisives amb la casa com ja s’està veient. Molt feliç amb aquesta etapa”, publicava només unes hores després.

Llavors, en què quedem? El que és cert és que aquesta setmana ha reaparegut a La noche D de TVE tot acompanyant altres representants espanyols a Eurovisió. És aquest el pas de la cadena per aconseguir que deixi de parlar malament d’ells? I tants diners li paguen a ella per haver canviat d’opinió al respecte tan ràpidament? Un seguit de dubtes que col·loquen l’extremenya en una tessitura complicada.

Més notícies
Marc Ribas tindrà un nou company al 'Cuines' - TV3
Notícia: Sorpresa al ‘Cuines’ de TV3: fitxen l’Arnau, estrella de ‘Masterchef’
Comparteix

Sorpresa al ‘Cuines’ de TV3: fitxen l’Arnau, estrella de ‘Masterchef’

El programa de Marc Ribas incorpora a la plantilla un dels concursants catalans més exitosos del concurs de TVE
Notícia: Sorpresa al ‘Cuines’ de TV3: fitxen l’Arnau, estrella de ‘Masterchef’ - Mobile
Escenari PalaOlimpico de Torí : Louise Bennett
Notícia: ‘Eurovisió’ ja perfila els seus finalistes
Comparteix

‘Eurovisió’ ja perfila els seus finalistes

Amb la gala del passat dimarts i la d’aquesta nit es confeccionarà la gran final del festival del proper dissabte
Notícia: ‘Eurovisió’ ja perfila els seus finalistes - Mobile
La planta de biogàs a l'antic abocador del Garraf / AMB
Notícia: Defensa veu en la guerra d’Ucraïna una oportunitat per a Catalunya
Comparteix

Defensa veu en la guerra d’Ucraïna una oportunitat per a Catalunya

Un informe deL 'think tank' del ministeri espanyol aposta per acabar el gasoducte MidCat per portar gas d'Algèria a Europa
Notícia: Defensa veu en la guerra d’Ucraïna una oportunitat per a Catalunya - Mobile
Soraya Arnelas en una foto d'arxiu - Europa Press
Notícia: Una estrella d’OT anuncia embaràs després de molt de temps intentant-ho: “No ha estat fàcil”
Comparteix

Una estrella d’OT anuncia embaràs després de molt de temps intentant-ho: “No ha estat fàcil”

La cantant i empresària confirma la bona notícia, diu quin nom han escollit i explica com ha estat el procés
Notícia: Una estrella d’OT anuncia embaràs després de molt de temps intentant-ho: “No ha estat fàcil” - Mobile

Nou comentari

Comparteix