El Món
Una estrella d’OT anuncia embaràs després de molt de temps intentant-ho: “No ha estat fàcil”

Soraya Arnelas ha compartit amb els seus seguidors la millor de les notícies. L’exitosa cantant d’Operación Triunfo torna a estar embarassada després de molt de temps intentant-ho. Així ho ha anunciat en un reportatge a Semana amb el marit i la filla gran en la seva nova casa als afores de Madrid: “Tindré una altra nena i es dirà Olivia“.

La cantant i empresària tèxtil de 38 anys està de quatre mesos i mig, un temps que ha volgut esperar abans de revelar el seu estat: “A vegades no és fàcil quedar-se embarassada i quan et quedes, has de tenir prudència”. De fet, a la revista explica que li ha costat molt: “No ha estat fàcil, no… Pensava que no podria tornar a ser mare. Pateixo estrès crònic, que ho fa més difícil, i a més a més el part de la meva filla gran va ser molt complicat”. Finalment, però, ho han aconseguit i ja pensen en el següent: “També m’agradaria ser mare d’un nen, així que a veure… Fins i tot ens havíem plantejat adoptar, però de moment gaudirem d’aquesta nena”.

Assegura que es troba molt bé i que segueix treballant. Poc després de la publicació de l’exclusiva, la cantant ha agraït el suport dels fans a Instagram: “Ampliem la família! Em moria de ganes d’explicar-ho, no sé com he aguantat tant però per fi podem compartir amb vosaltres aquesta alegria. Hem fet una sessió de fotos preciosa, plena d’alegria i molt d’amor. Olivia, ja t’esperem!”.

Una bona notícia que arriba en plena preparació de la nova col·lecció de la seva marca de roba, Chochete, la que està generant molts èxits a la cantant i empresària.

Nou comentari

Comparteix