Sergi Arola i Francisca Laree es casen per sorpresa a Xile

El cuiner català Sergi Arola s’ha casat aquest dimarts amb Francisca Laree. Una boda sorpresa que ha tingut lloc en un registre civil de Xile, el país originari de la infermera. Es van comprometre el passat dia 4 de desembre, per la qual cosa no s’esperava que triguessin tan poc a organitzar-ho tot. Dit i fet, la parella ha celebrat els 14 mesos de relació amb una boda exprés a la qual només han acudit dos amics que van servir com a testimonis en la cerimònia civil.

Han compartit fotografies de l’enllaç, amb el llibre de família, l’intercanvi d’anells i el dinar de celebració a base d’ostres i tonyina: “Què puc dir? Sóc feliç i això no m’ho pot treure aquest maleït 2020 malgrat els cops que ha donat”. Francesca, per la seva banda, també li dedicava unes tendres paraules: “Ni en els meus millors somnis m’hauria imaginat que em casaria amb un home tan meravellós com tu, Sergi Arola meu. Ets tot el que sempre vaig voler i moltíssim més! Em sento cada dia la dona més afortunada del món, la més feliç amb només tenir-te al meu costat sempre i sentir el teu amor en cada instant”.

D’aquesta manera han volgut formalitzar la seva relació, després d’un any complicat en el qual han estat més de sis mesos separats per culpa de la pandèmia. Francisca es quedava a Xile per la feina a l’hospital, mentre que el cuiner passava el confinament a casa amb la família.

Aquest és el tercer matrimoni per al xef, una unió que arriba un any després que es coneguessin en una reunió d’amants de les motos a Santiago de Xile. Han pogut superar la distància i la diferència d’edat de gairebé 20 anys. Una parella que s’ha donat el “sí, vull” i que anuncia que faran una gran festa de celebració quan la situació ho permeti.

Nou comentari