El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gerard Piqué oficialitza la relació amb la parella i la presenta als pares
  • CA

Gerard Piqué ha estat el protagonista indiscutible dels mitjans de comunicació aquest cap de setmana. El futbolista blaugrana ha estat enxampat amb la nova nòvia, amb qui l’han fotografiat entre petons i carícies en un concert a Puigcerdà. Sembla que han decidit deixar d’amargar-se, una decisió que prenen pocs dies després que es filtrés a la premsa el nom de la noia i més fotografies seves.

Ara que han aparegut junts públicament per primera vegada, queda clar que la relació s’està oficialitzant. Una teoria que guanya força tenint en compte l’última informació que s’ha publicat sobre ells. I és que acaba de saber-se que Gerard Piqué li hauria presentat la Clara als seus pares. Aquest cap de setmana s’han deixat veure amb naturalitat en el concert de Dani Martín, com dèiem, un espai al que acudien acompanyats dels pares i el germà del futbolista.

Diversos testimonis asseguren a Vanitatis que la noia va estar parlant amb els sogres i el cunyat animadament, amb els qui va atrevir-se a ballar sense vergonya. Allà també haurien coincidit amb diversos amics del barceloní, els qui ja coneixerien la jove de mesos enrere. Hauria estat cap al final del concert quan els pares del futbolista s’haurien apropat a la parella, amb els qui van ballar amb total naturalitat.

Cal recordar que només han passat tres mesos des que es confirmés la separació de Shakira i Piqué, però el noi no ha trigat gaire en refer la seva vida… fins al punt que molts donen per fer que tenia una relació amb la jove cambrera quan encara estava amb la cantant.

Gerard Piqué i la nova nòvia, en un concert - Telecinco
Gerard Piqué i la nova nòvia, en un concert | Telecinco
Primera foto de Gerard Piqué i la nova nòvia - Telecinco
Primera foto de Gerard Piqué i la nova nòvia | Telecinco

Gerard Piqué, “totalment entregat” a la nova parella

El cap de setmana l’han passat junts a la casa que té Gerard Piqué a la Cerdanya, el que ha permès que els veïns de la zona els veiessin junts sense ocultar que la seva relació és més seriosa del que es pensava. Diuen que Gerard Piqué està “molt enamorat” i que així va demostrar-ho amb la seva actitud tendra durant el concert: “Entre begudes i petons, Gerard Piqué no va tenir temps de veure el concert. Estava més pendent d’ella que d’una alta cosa. L’abraçava, li feia carícies, li feia petons… Estava totalment entregat a la seva nova parella”.

Una nova relació que tindria molt il·lusionat a Gerard Piqué, pel que es veu. El temps dirà si continuen molt de temps junts i si aquesta aventura amorosa afecta al judici que enfrontarà el futbolista i Shakira per la custòdia dels dos fills que tenen en comú.

Més notícies
Primera foto de Gerard Piqué i la nòvia en un concert -Europa Press
Primera foto de Gerard Piqué i la nòvia: petons i carícies en un concert
Notícia: Primera foto de Gerard Piqué i la nòvia: petons i carícies en un concert
Comparteix
La parella ha decidit deixar-se veure junts públicament per primera vegada, un pas endavant que confirma que han formalitzat la relació
Per què Shakira vol viure a Miami? - Europa Press
Una amiga de Shakira revela per què vol viure a Miami realment
Notícia: Una amiga de Shakira revela per què vol viure a Miami realment
Comparteix
La cantant està disposada a enfrontar-se judicialment a Gerard Piqué per poder marxar i ara se sap per què
Publiquen més fotos de la nòvia de Gerard Piqué - Europa Press
Filtren més fotografies de la nova parella de Gerard Piqué
Notícia: Filtren més fotografies de la nova parella de Gerard Piqué
Comparteix
La noia té el seu primer club de fans, els qui han compartit instantànies que permeten veure com és físicament
Carlos Lozano parla d'intimitats al 'Deluxe' - Telecinco
Carlos Lozano hauria mantingut relacions amb directors a canvi de feina
Notícia: Carlos Lozano hauria mantingut relacions amb directors a canvi de feina
Comparteix
El polígraf del 'Deluxe' revela alguns dels secrets més íntims del presentador, que també reconeixia quina tertuliana del programa li agrada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa