El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda, forçada a intervenir en una pluja d’insults inacceptable en directe
  • CA

El debat final de La isla de las tentaciones ha estat ple de retrets i anuncis inesperats. Les parelles s’han retrobat i han explicat com estan vuit mesos després. Una de les novetats principals, que Isaac i Marina han trencat i que ell ha tingut una aventura amb Lucía. Això ha trencat l’amistat d’ambdues, que s’han dit de tot a plató. Ara bé, aquesta només ha estat una de les moltes discussions que han forçat Sandra Barneda a intentar posar pau.

Sempre l’han considerat una de les presentadores més tranquil·les i afables, però no ha pogut permetre tants insults i tantes faltes de respecte. Manuel, Jesús i Isaac, de fet, per poc no han acabat pegant-se en directe. L’Isaac es reia del look del Manuel i aquest responia: “Però tu a què vens aquí? A riure’t de la gent? Mongòlic“. L’amant de la seva exparella li demanava que no li faltés al respecte, però Manuel es defensava: “Tu ets el primer que ha parlat de mi dient que no tinc valors i que sóc un pocavergonya”. I Isaac responia: “Estic vacunat contra pallassos com tu”.

Manuel s’aixecava, enfurismat, i començava una llarga llista d’insults cap a ell. Era llavors quan Sandra havia d’intervenir: “Us demanaré respecte. A la de tres et faig fora del plató. Ara em posaré seriosa, conyes les mínimes. Ni un desqualificatiu més. Sé que les emocions estan a flor de pell i si m’haguessin fet el que us han fet a alguns de vosaltres, també tindria ganes d’insultar. Però estem a la televisió. Un respecte, d’acord? A la mínima us faig fora de plató”.

Una actitud que feia que rebés molts aplaudiments, com quan criticava Isaac i l’acusava de no haver-se preocupat per cap de les dues concursants: “Només t’importa continuar tenint fama de llop i dir que estàs aquí”.

Una Sandra Barneda molt encertada durant tota la nit i també durant tota l’edició, amb una manera de presentar que ha encantat als teleespectadors del reality.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa