Discussió sense precedents a ‘Sálvame’: Lydia Lozano perd els nervis i carrega contra el programa en directe

Una baralla entre dos col·laboradors ha causat que un d'ells patís un atac d'ansietat i es veiés obligat a marxar a casa

Lydia Lozano ha tornat a perdre els nervis en directe en l’últim programa de Sálvame. La tertuliana ha protagonitzat una esbroncada increïble amb el seu company Kiko Hernández. Sempre s’han mostrat molt tendres i eren una de les parelles més còmplices a plató, però aquesta última batalla pot canviar-ho tot.

Tot començava quan Lydia reconeixia que Kiko és el company que més mal li ha arribat a fer. Aquesta acusació no ha fet gens de gràcia al col·laborador, però Lydia assegurava que no diria res més. El programa anava a publicitat i en tornar, els companys havien d’explicar que Lydia havia perdut els nervis. Mentre Paz parlava d’una altra cosa, les càmeres enfocaven a Lydia, que marxava de plató plorant desconsolada. Què havia passat? Sembla que Kiko hauria començat a criticar-la sense embuts i que l’hauria enviat a pastar fang directament.

“On cony treballo? Jo mai no he faltat al respecte a un company. No toleraré que m’enviïn a prendre per cul! Per què he d’aguantar-ho? Ja està bé, home! Marxo a casa, vull marxar d’aquí. Vull marxar d’aquí! No vull parlar de res, Valldeperas, perquè ho graveu tot”, etzibava ella fora de si.

Kiko Hernández, fart dels atacs de Lydia / Telecinco

Poc després el director del programa recriminava a Kiko la seva falta de tacte i li feia un toc d’atenció per no respectar unes mínimes normes de no-agressió a dins de plató. Kiko demanava perdó irònicament i el tema es quedava en un stand by molt tens.

Nou comentari