El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’, contra Jorge Javier: dues companyes el critiquen en directe
  • CA

Mila Ximénez va carregar directament contra Jorge Javier Vázquez durant l’última gala de ‘GH VIP’. El problema? Que el presentador no la va defensar davant els atacs dels companys, que es reien d’ella tota l’estona, sinó que va deixar-la en ridícul ell també.

La col·laboradora de ‘Sálvame’ s’hauria pres aquesta actitud com una traïció, el que ha confessat davant Carlota Corredera: “Que es busqui un altre bufó. Quina manca de sensibilitat”. A ‘Sálvame’ van explicar-li això al presentador, que va deixar clar que no s’ho pren seriosament perquè la coneix: “No em fa mal. Sé que quan surti de la casa se n’adonarà”.

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame' Telecinco

Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’ Telecinco

Ara bé, aquest no ha estat l’únic atac que ha rebut per part d’una companya de programa. I és que poc després veia que Belén Esteban estava enfadada amb ell. Va insistir perquè li expliqués què li passava, però ella desistia parlar-ne una vegada i una altra. Finalment, s’adonava que la crítica de Mila tenia a veure amb l’actitud de Belén: “Creus que Mila es pot enfadar amb mi pel que he dit?”. Una pregunta que aconseguia que Belén confessés que estava de part de Mila.

Belén Esteban carrega contra Jorge Javier Vázquez en directe Telecinco

Belén Esteban carrega contra Jorge Javier Vázquez en directe / Telecinco

“Mira, Jorge, ho explicaré d’una manera molt fàcil. Tu m’estimes a la teva manera. La teva manera d’estimar és complicada, però jo la respecto. El nostre problema és que passen coses entre nosaltres des de fa molt de temps i no les parlem”, deixava caure. Una bomba que els envoltava ràpidament d’expectació. Què havia passat entre ells? 

Belén Esteban es confessa davant Jorge Javier Telecinco

Telecinco

Belén no va voler donar gaires detalls: “Hauria d’explicar-te la història sencera i no ho faré perquè perjudicaria una tercera persona. Només diré que m’altero en el moment que ho penso i que he plorat, però ja estic bé. Vull que les coses que ens passin les parlem, siguin de fa deu, cinc o tres anys. Segur que a tu se t’ha oblidat, però a mi no”.

No se sabia que entre ells hi havia problemes, per la qual cosa aquesta relació serà analitzada al detall a partir d’ara. Donaran més detalls o ho deixaran córrer? 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa