Rosalía, cantant i empresària: l’altre negoci que la fa encara més rica

La cantant catalana s'està fent d'or gràcies als seus discos, però també als negocis que ha muntat

Rosalía s’ha convertit en una artista internacional summament exitosa. Ara bé, això també ha comportat que les seves butxaques s’omplin sense fre. La catalana és una màquina de fer diners, tal com demostren les últimes xifres a les que ha tingut accés Vanitatis. I és que no només s’estaria fent d’or gràcies als discos i concerts, sinó que també estaria fent rica a la seva mare.

A més a més de triomfar en el món musical, també ho està fent empresarialment parlant. És propietària d’una empresa amb seu a Espanya que li està reportant cada cop més beneficis econòmics. Sota la direcció de la seva mare, Rosalía ha muntat una SL que es dedica a representar talents de diferents disciplines. L’objectiu? Gestionar els drets d’imatge i assessorar artistes de la música, cinema o de la literatura.

Compten amb un equip de sis persones, que l’haurien ajudat a ingressar cinc milions d’euros en el seu primer exercici. Encara té moltes despeses, per això, al que s’ha de sumar tots els problemes que ha generat el coronavirus. Igualment, ha aconseguit tenir uns beneficis de gairebé 400.000 €.

Rosalía durant una entrega de premis   Europa Press
Rosalía durant una entrega de premis / Europa Press

Un negoci molt fructífer que no ha fet més que començar i que podria afegir encara més zeros al seu compte corrent.

Nou comentari