Rosa López presenta el seu xicot, un policia asturià de 44 anys: “És un amor per a tota la vida”

La guanyadora de la primera edició d'OT assegura que ell és "l'home definitiu"

Rosa López viu de la música gràcies al seu triomf a la primera edició d’Operación Triunfo, una victòria que la va portar a Eurovisió i que va permetre-li publicar el seu primer disc. Avui és notícia per un tema personal i no professional, però, i és que la cantant acaba d’anunciar que s’ha compromès.

Explica en una exclusiva de la revista ¡Hola! que fa un any i mig que surt amb Iñaki López, un policia asturià de 44 anys. No es plantegen casar-se, però sí que anuncien que aquest és un compromís de vida: “Ambdós sentim que el nostre amor és el definitiu, per a tota la vida. És un amor basat en el respecte, la comprensió, l’humor i l’alegria. És el primer cop que no em costa presentar oficialment al meu noi i això és perquè estic molt il·lusionada”.

Com es van conèixer? “Jo no surto gaire, però casualment el dia que ens vam conèixer va ser en un concert de Marta Sánchez. Jo estava a la part dels tècnics amb altres artistes i ens vam adonar que la sortida seria complicada per la quantitat de gent que hi havia. En aquell moment van aparèixer Iñaki i el seu gos policia i ens van ajudar a sortir”.

Una història de pel·lícula que ha derivat en una relació formal amb un home de qui només té bones paraules: “No he conegut mai un home tan bo, tan pur i tan honest com ell. M’aporta amor, amistat, respecte…”. El policia també parla meravelles de Rosa: “El que més admiro d’ella és el seu cor. És una persona increïble. No té doble clara, es mostra tal com és”.

Nou comentari