El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pitjor moment de Rosa López: “Vaig voler llançar la tovallola”
  • CA

Rosa López va guanyar fama mediàtica amb la seva participació a Operación Triunfo, un triomf que també la va portar a Eurovisió. Aquest any se celebra el 20è aniversari d’aquella primera edició, el que ha donat ales als triunfitos per concedir entrevistes rememorant com ho van viure. La guanyadora ha parlat amb la revista Semana, a qui reconeix que la seva vida no ha tornat a ser la mateixa des de llavors.

El seu pitjor moment té a veure amb la vida personal, però: la mort del seu pare. Eduardo López va deixar la seva feina per centrar-se en la carrera professional de la filla: “El meu pare era la meva vida sencera. Quan vaig sortir d’OT li deia que havíem complert el somni de les nostres vides, perquè que jo triomfés també era el seu somni. A mi em feia pànic que se li apropés algun periodista, però ell sempre agafava el telèfon i aturava la moto per atendre tothom… L’enganyaven a la mateixa porta de casa, quan li deien qualsevol ximpleria i al final resultava que el que volien era aconseguir informacions. Ara que ell no hi és, recordo aquestes coses i no em queda més remei que recordar-ho tot amb estima. Ell em va ensenyar moltes coses que m’han servit en aquesta professió, la que emocionalment és molt dura”.

Rosa López recorda el pare en un post d’Instagram molt emotiu

El pare va morir el 2008, víctima d’un càncer de pulmó. Aquesta pèrdua va afectar moltíssim a la cantant, que estava molt unida a ell: “Vaig voler llançar la tovallola… però, al final, acabes ressorgint. Recordo anar a dormir i que a les quatre de la matinada em truqués el meu germà per dir-me que el meu pare ja estava en un altre lloc. Ell va fer que us adori més i que estimi encara més a la meva professió”, explica. En un post d’Instagram molt emotiu, el recordava amb un missatge molt tendre: “Et trobo tant a faltar… Cada dia. El meu pare dedicava la seva vida sencera a ser la llum i guia de la meva vida i els meus germans en mostrar-nos el camí amb el cor. Dempeus per com érem d’afortunats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa