El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa Benito: “Alguna cosa haurà fet Antonio David, perquè sinó Olga no s’hagués separat”
  • CA

És el tema del mes. Després que la revista ‘Lecturas’ publiqués que Antonio David Flores i Olga Moreno s’havien separat, ni ell ni ella ho havien confirmat o desmentit. Però després de nou dies d’especulacions i rumors, Antonio David finalment va baixar divendres a la porta de casa seva i va confirmat la seva separació d’Olga Moreno. Contra tot pronòstic, l’exguàrdia civil ha trencat el seu silenci gratis i per a tots els mitjans per igual, un gest que Rosa Benito ha valorat especialment.

Per tots és sabut que Antonio David Flores no és sant de la seva devoció, però Rosa Benito ha reconegut durant una intervenció al programa ‘Ya es mediodía’, en el qual treballada com a tertuliana, que el gest que ha tingut amb la seva filla li ha agradat molt: “Això de baixar de casa per a parlar amb els mitjans per a protegir la seva filla em sembla meravellós”. I es que Rocío Flores es trobava en aquells moments en directe a ‘El Programa de Ana Rosa’ intentant aclarir la seva situació familiar.

Olga Moreno i Antonio David Flores, en una foto d'arxiu - Europa Press
Olga Moreno i Antonio David Flores, en una foto d’arxiu – Europa Press

Això sí, Rosa ha tingut la sensació que Antonio David està acusant els mitjans i indirectament a Rocío Carrasco d’una cosa de la qual només ell té la culpa: “La sèrie-documental de Rocío Carrasco no asseu a senyores que han estat amb ell en un programa!”, ha deixat clar. I és que està convençuda que “ell tindrà la culpa d’alguna cosa perquè si no la seva dona no se separa”.

Rosa creu que l’únic motiu que ha portat a Antonio David ha trencar el seu silenci han estat les llàgrimes i el dolor que la seva filla Rocío Flores estava mostrant en directe a ‘El Programa de Ana Rosa’. Una reacció que segons la col·laboradora també hauria d’haver tingut quan s’estava parlant de Marta Riesco: “Igual que ha sortit ara, quan s’estava carregant contra una companya acusant-la d’haver trencat el matrimoni hauria d’haver sortit a defensar-la”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa