El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El ballarí Rafael Amargo, detingut per tràfic de drogues
  • CA

El ballarí i coreògraf Rafael Amargo ha estat detingut la nit d’aquest dimarts. L’acusen a ell i a la seva parella de pertànyer a una organització criminal en el qual haurien comès presumptes delictes de tràfic de drogues. Un jutjat de Madrid ha iniciat una investigació contra el tràfic de metamfetamines, la que hauria determinat que Rafael Amargo estaria en la cúpula del grup criminal. En aquest operatiu, els agents també han detingut dues persones més. 

El ballarí ha passat la nit en els calabossos, mentre es procedia a fer un registre a casa seva. Antena 3 afegeix que de moment es troba esperant ser interrogat abans de posar-lo en disposició judicial. 

Rafael Amargo en una de les seves últimes entrevistes a televisió /  Telecinco

Amargo tenia previst estrenar aquest dijous una nova funció, que sembla que serà suspesa indefinidament. Des del 1997, any en el qual va debutar en el món de la dansa, ha rebut un munt de premis i ha triomfat. Ara bé, la controvèrsia sempre l’ha perseguit. Caldrà veure com avança la investigació i si s’acaba demostrant la seva implicació en aquesta trama de drogues. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa