El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafa Nadal, simpàtic i natural a ‘El Hormiguero’: “M’han d’amagar la xocolata”
  • CA

Rafa Nadal ha visitat El Hormiguero aquest dijous. L’exitós tenista mallorquí ha fet les delícies dels teleespectadors en mostrar-se més natural i espontani que mai. De fet, ha arribat a revelar alguns detalls menys coneguts sobre la seva vida privada. Relaxat i molt somrient, ha mostrat la seva cara més personal i ha respost totes les preguntes de Pablo Motos

Sobre la seva personalitat, ha reconegut que sempre ha estat summament impuntual: “La puntualitat no és la meva gran virtut. És un vici. Estic al sofà i penso que vaig sobrat de temps i a l’últim moment sempre passa alguna cosa i arribo tard. Mai no aconsegueixo arribar aviat, no em trec els cinc minuts tard. Quan quedava amb els amics quan érem més joves, jo sempre arribava tard perquè moltes nits hi havia futbol o perquè volien quedar a sopar molt aviat i hauria d’esperar molt fins que comencés la festa”. Com a càstig a aquest comportament, la seva dona, Mery Perelló, va arribar una hora tard a la boda: “Ho va fer a posta, sí”.

Ha assegurat que és molt feliç amb ella i que li agrada la vida de casat. De fet, ha acabat reconeixent que ella l’ajuda a superar algunes temptacions… com la xocolata: “A la pista tinc molt autocontrol, però amb la xocolata no. És superior a mi. A les nits, després de rentar-me les dents… I si és xocolata amb llet… La meva dona me l’amaga“. 

Rafa Nadal visita El Hormiguero / Antena 3

En aquest sentit, també ha deixat clar que li agrada sortir de festa i beure alcohol: “És clar que m’agrada, encara que no tinc molt de temps. El que més m’agrada és el tequila“. També ha parlat de la música que li agrada, amb Shakira, David Bisbal i Julio Iglesias com a preferits. 

Una entrevista molt personal en la qual també ha reconegut que és més sensible del que la gent es creu: “Sóc de llàgrima fàcil. He plorat moltíssimes vegades mentre veia una pel·lícula… Ploro ràpid, la veritat. Amb Titanic vaig plorar com un bebè i amb El Rey León… Quan va morir Mufasa, allò va ser criminal!”. Simpàtic i natural, l’exitós tenista ha triomfat amb la seva versió més extravertida. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa