El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rafa Nadal compra un àtic dúplex espectacular a Palma: 400 m² i 5 milions d’euros
  • CA

Rafa Nadal ha tocat el cel en el món de l’esport gràcies a una carrera brillant. Això li ha permès ser considerat com un dels millors tenistes del món, el que comporta molta fama i també molts diners. El de Mallorca té les butxaques plenes, això és innegable, però des de fa anys que intenta invertir-lo en la seva fundació i també en més patrimoni. L’última adquisició que hauria fet? Un àtic dúplex espectacular a Palma, segons informa el mitjà Última Hora.

El tenista hauria adquirit un immoble de 400 m², un àtic de dues plantes en un edifici que destaca per la seva sostenibilitat. Situat en una de les millors zones de l’illa, es tracta d’un conjunt residencial nou que “juga amb els volums urbans abstractes”, segons expliquen a la seva web.

Fusta i vidre, tot fet de materials orgànics i sostenibles per ajudar a l’eficiència energètica de l’edifici. Nadal hauria adquirit un pis que comptarà amb una gran terrassa, un jardí vertical i una piscina. S’espera que la construcció acabi la pròxima primavera. El preu? Gairebé 5 milions d’euros.

El tenista s’està reformant la casa de Manacor, per la qual cosa els mitjans locals no creuen que aquest sigui un pis en el qual pretengui viure. No obstant això, es tracta d’una gran inversió de la qual de ben segur que en treu profit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa