El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El príncep Harry, sobre la vida a palau: “Era una barreja entre ‘El show de Truman’ i viure en un zoo”
  • CA

La vida del príncep Harry ha canviat radicalment des que es traslladés a Califòrnia amb Meghan Markle i el seu fill. A punt de ser pare per segon cop, el fill de Carles d’Anglaterra ha concedit una entrevista a Armchair Expert Podcast en la qual ha tornat a carregar contra la casa reial britànica: “Des que visc als Estats Units puc aixecar el cap, sentir-me diferent i caminar mentre em sento una mica més lliure. Puc portar a Archie en la part de darrere de la meva bicicleta! Mai no havia tingut l’oportunitat de fer allò al Regne Unit”.

Una vida una mica més “anònima” que tenia moltes ganes d’experimentar: “Quan tenia 20 anys vaig començar a tenir més pes a dins de la Corona i em vaig tornar boig. No volia aquella feina, no volia ser allà, no volia fer allò… Mira què va fer-li aquella pressió a la meva mare”. Una etapa que l’hauria afectat molt psicològicament, especialment per la pressió de la premsa britànica: “És una barreja entre el xou de Truman i viure en un zoo“.

Harry i Meghan estan treballant en un documental sobre la salut mental, el que considera cada cop més important: “En el món d’avui dia, preocupar-nos per la salut mental és un signe de fortalesa més que un signe de debilitat. Crec que dos dels problemes més importants als que ens enfrontem avui dia són la crisi climàtica i la salut mental. Ambdós estan intrínsecament vinculats”.

La parella va generar un gran rebombori amb l’entrevista davant d’Oprah. En aquesta ocasió, el presentador li ha preguntat a Harry com van ser els inicis de la seva relació: “La primera vegada que vam quedar per passar uns dies junts a Londres, vam decidir trobar-nos en un supermercat. Allà vam fingir no conèixer-nos de res mentre ens enviàvem missatges de text des de diferents passadissos. Jo m’ocultava darrere d’una gorra, però la gent no feia més que mirar-me i fins i tot hi havia persones que s’apropaven per dir-me hola”.

El príncep Harry i Meghan Markle, en l’entrevista amb Oprah / NBC

Una nova entrevista que torna a col·locar el príncep anglès en el focus mediàtic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa