El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gir inesperat en la guerra judicial entre Pepe Navarro i Ivonne Reyes
  • CA

Ivonne Reyes va iniciar una guerra judicial contra Pepe Navarro fa molts anys. La veneçolana assegurava que el periodista era el pare del seu fill, un fill il·legítim del que li reclamava el reconeixement i la pensió alimentària. L’enfrontament ha estat llarg, en els jutjats i també mediàticament. Ara bé, sembla que el fill ha intercedit perquè la mare abandoni aquesta guerra.

Així ho anuncia ella mateixa en una entrevista a Europa Press: “El meu fill m’ho ha demanat, és cert, però jo també participo i prenc aquesta decisió… Renunciaré a la pensió que m’havia de passar Pepe Navaro”.

D’aquesta manera pretén deixar enrere els problemes amb el presentador, amb qui no vol més mal rotllos ni enfrontaments. Un gir molt inesperat en una lluita que han mediatitzat en aquests últims anys. Això sí, Ivonne Reyes li llança una advertència: “Les coses estaran tranquil·les mentre ell no parli del meu fill ni faci cap moviment estrany. Per la meva part no hi haurà problemes, però que no em toqui el que és meu”.

Ivonne Reyes i Pepe Navarro / Europa Press
Ivonne Reyes i Pepe Navarro / Europa Press

I com justifica aquesta bandera blanca? “Ara dono més importància a la salut, especialment després de passar el coronavirus. Vaig tenir molta febre i em van haver d’ingressar”. Caldrà veure quin és el següent moviment de Pepe Navarro, que de ben segur que celebra aquesta novetat en el seu cas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa