El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La filla de Paz Padilla mostra les pitjors seqüeles de l’operació de nas
  • CA

Anna Ferrer Padilla té clar que ser influencer va molt més enllà de mostrar quina roba et compres o a quins restaurants dines. En el seu cas, vol mostrar-se 100% transparent i és per això que no oculta els mals moments que travessa. En aquesta darrera ocasió, s’ha sincerat sobre el desig que ha complert: operar-se el nas per veure-se’l més estètic. El que volia era que el septe nasal estigués més recte i que retoquessin la punta. Una setmana després de la intervenció, ha respost les preguntes dels seguidors sobre el tema i no ha negat que el postoperatori té la seva part negativa. El pitjor de tot plegat seria la inflamació que acompanya una operació d’aquestes característiques, de les que ha compartit fotografies explícites perquè aquells que vulguin seguir els seus passos sàpiguen què hi ha darrere.

Així era el seu nas abans de l’operació / Instagram

La filla de Paz Padilla ha reconegut, a més a més, que tenia pànic i que li ha costat molt de temps decidir-se a fer el pas. Ara està encantada perquè considera que el resultat és boníssim i que li ha quedat un acabat natural. Encara té inflamació, per això, així que caldrà esperar per veure el resultat final. Mentrestant, com dèiem, ha compartit la cara més negativa de la intervenció: “Així d’inflamada estava l’endemà, vaig tenir una mica d’hematoma als ulls però no fa gens de mal i aquest és el meu tercer dia, quan va baixar la inflamació a les galtes i no semblava jo”.

Anna Ferrer Padilla mostra algunes de les seqüeles de l’operació de nas / Instagram

Les fotos són impactants, però destaca que tot ha anat molt bé i que ho tornaria a fer perquè creu que val la pena. Ara confia que la inflamació vagi reduint-se per poder veure com queda el nas finalment després d’uns dies. Una nova imatge que espera que no sigui gaire diferent de la que sempre ha tingut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa